8 Kommentarer

 1. Steen var en meget vellidt fyr. Vi er mange her fra Holstebro som kommer til at savne ham, og han vil i sandhed blive savnet. Der var utroligt mange som deltog i begravelsen af Steen, det var en utrolig smuk begravelse. Æret være hans minde.

 2. Jeg er ked af at en prægtig ung mand som Steen skulle miste livet i det rædsomme Afghanistan .

  Min ældste søn er F-16 pilot og har deltaget i operationer dernede.

  Jeg er ikke imod vi som nation og befolkning hjælper undertrykte befolkninger af med deres undertrykkere.

  Men med tanke på, hvordan mange af de her i Vesten boende muslimer agerer – så finder jeg det utåleligt, at vi skal stille vores unges liv og helbred på spild i Islamiske lande .

  Lad disse lande klare sig selv – og lad os forsvare vores egne lande mod den Islamisering der finder sted .

 3. Lige præcis. Jeg har det så dårligt med at vores unge fyre skal derned. Jeg har det “bedre” med at det skete der end i Irak. Han var dog udsendt af FN men stadigvæk. Ej men den smaerte mange herfra går igennem i disse dage er ufattelige. Det er meget hårdt for alle.

 4. jeg har været i marinen, trænet og den internationale brigade, hvad med maltesen?
  Kan da også underholde med at jeg sørme også har været udsendt for DK

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.