5 Kommentarer

 1. Jeg vejer selv ca. 15 kg for meget, hvilket er rigtig skidt for mine ben. Men jeg taber mig ikke, selv om jeg gerne ville, idet jeg er for glad for mad. Jeg bliver tyk og fed af det jeg stopper i gabet og ikke noget som helst andet. Jeg mener heller ikke det gør noget godt for mit udseende og fremtoning og heller noget godt for mine gamle knæ.
  Uanset hvor mange velmenende mennesker, der evt. ville trøste mig med alle moderne kommentarer, ændrer der det ikke noget på min ubehagelige tilstand. Jeg er bare en slap kartoffel!
  Jeg er så træt af at høre især fede kvinder hævde, at de rører ikke mad, men alligevel bliver smælderfede! VRØVL!

 2. Hej Knud
  Jeg har tabt mig 12 kg over 1½ år ved at motionere mere og spise en lille smule mindre hver dag
  Lige som dig er/var jeg glad for mad og især søde sager (fy 🙂 )
  mvh TrumfEs

 3. Jeg har heldigvis ikke en sød tand til gengæld kan jeg godt lide ost, hvilket betyder jeg må gå lange ture hvis jeg stadig vil nyde osten.

  Noget for noget.

 4. Knud, du ejer trods alt en selverkendelse, som er fuldstændig fraværende hos de kvalmende fede landhvaler.
  Hvis du gerne vil smide nogle kg. så vil jeg anbefale at cykle. Så længe du ikke kører i højt/tungt gear, så er det skånsomt for dine knæ, samtidig med at du forbrænder energi og får frisk luft. Ved godt at det er en pine i begyndelsen, men ikke en dårlig måde at komme gang på. Du skal jo ud og handle, besøge familie og venner. To fluer med ét smæk.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.