21 Kommentarer

 1. Fedest med linket…!

  Jeg har ledt efter denne perle..:

  “@Michael C. S.: Nu ved jeg ikke hvem din herre er, men jeg er ganske sikker på, at vi nok ikke har den samme. Et gæt vil nok være, at din herre bor et sted, hvor der nok lugter temmeligt meget af svovl…

  Comment by maltesen — 3 June 2007 @ 11:33 am

 2. ->5 Når Maltosen sviner Michael C. S. af en HalvBlodsPølseTysker til, er det jo ren poesi. Han burde være lyriker med de sætningskonstruktioner, modsat dig med dine ordvendte omstillinger 😉

 3. Ikke noget med plejehjemskrævende sygdomme lige nu…tænk at skulle danse urangu-tango med vores allesammens favorit-SOSU…GYS!

 4. -> 12 Nej, nej, nej Michael C. S., jeg tager aldrig fejl. Citat fra dig i sommers nedenfor:

  “Jeg beklager den ordvendte omstilling…taler vist en anelse for meget tysk til hverdag

  Comment by Michael C.S. — 3 June 2007 @ 10:52 am ”

  Så om igen Micheel Can’t Spell.

  😉

 5. Een ting er at tale tysk til hverdag pga af job-situatio…Complete sentences are for the weak…
  I’m lying, i’m just too lazy write all that shit!

 6. Mht postvæsnet herhjemme så var det vist et rødt postbud i Allerød der startede hetzen mod DANSK KULTUR, som egentligt bare var en informativ pjece om konsekvenserne af den førte EU politik bla EUROMED såvidt jeg husker.

  Mht Sverige må vi nu slå fast at det land ikke mere er demokratisk….Desvære.

  Vi taler om et LOVLIGT parti de skidderikker nægter at bringe matriale ud for.

 7. ->17: Da jeg dagligt smider en del væk, fordi jeg ikke har tiden (skal også passe mit arbejde ind imellem bloggeriet), overlader jeg stort set og trygt svenske nyheder til eksperten på svenske forhold:

  http://snaphanen.dk/

  Jeg vil tro, at jeg kun kan nå at blogge halvdelen af det stof, jeg har. Limewoody er en ond satan – han kan opsnuse alverdens ting – og det er mig, der skal skrive 😀 – både det jeg selv finder og hans.

 8. #19
  Ja øjnene er som bekendt det første man bliver blind på 😉

  Mht din arbejdsbyrde, så glæd dig over at det bliver værdsat af langt de fleste.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.