4 Kommentarer

 1. Folk fatter ikke, at politik er blevet et erhverv som alle andre. Universiteterne har færdige uddannelser til de unge, der af deres forældre har fået at vide, at de skal være politikere, så de kan gennemføre alle deres mors fromme ønsker om flere penge til hendes slags.

  Så politikere laver politik. De importerer fremmede i massevis, de lukker virksomhederne og lader den offentlige sektor svulme, og de sidder i EU og FN og lover vore penge til masseindvandring og klima. Og alt i et pænt sprog, der lige som alt andet er instrueret af professionelle instruktører og eksperter. Det svulmer op.

  Og så er der en som Trump, der ikke skal tjene penge på løsninger, alle kender. Og så er det jo simpelt: Korea – hør engang du lille lort. Hvis du laver noget mod os, så bomber vi dig tilbage til før det hele startede! Indvandring – De mexikanske narklosmuglere koster mindst 50.000 amarikanere livet hvert år. Fint: Så bygger vi en kæmpe mur, og de, der slipper over, smider vi tilbage over! Klimaet – Det gør som det altid har gjort, og vi giver ikke en øre af amerikanernes penge til negre, der ikke kan andet end at avle børn. Osv.

  Hold kæft hvor jeg elsker Trump, og jeg er da bedøvende ligeglad med med, om han godt kan lide Mike Tyson og prale af sin diller og sine penge. Det er hans, så fred med det.

  • Det er svært for mig at sige, at jeg elsker en mand, idet jeg ikke er bøsse, som ellers er så moderne og rigtigst. Men jeg kan ikke finde på en mere beskrivende betegnelse for min holdning. Den mand er bare så helt igennem genial, og jeg fornemmer, at der er flere og flere, der har vanskeligt ved at opretholde det politisk korrekte indædte had, som alle skide, politisk korrekte journalister kræver at man udviser. Fra allerførste gang jeg lagde mærke til den gode præsident Trump var jeg 120% pro!! 😀

   • Hæ – hæ, jeg er også 110% til damer, men jeg elsker min kat, og hvad der ellers er, der giver mig kæmpe glæde. 🙂

 2. Trump er bare en fornøjelse, der giver og giver og giver 🙂

  Det er en glæde at se venstrefløjens panik over, at nogen endelig sætter foden ned overfor deres vanvittige angendaer.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.