Bagefter køber han vel bare en ny

Alverdens loonier var igår samlede for at tilbede miljø- og CO2-guden – under afbrænding af enorme mængder energi og CO2.

Jeg så 5 minutter, hvor der var et interview med en dansk TV-journalist fra DR og en pop-stjerne eller miljøaktivist fra den totalt miljøhærgede Roskildefestival. De kørte på 4-hjuls-trækkere og nærmere specificeret ‘Hummeren’, og hvor stor miljøskade den udgør.

På den norske VG kan man læse om ‘stjernen Black Eyed Peas-vokalist WILL.I.AM’ der udtaler:

Jeg er klar for å sprenge min Hummer i luften. Nå kjører jeg en el-bil.”

Det er en DR-yndling, som de har fra Greenpeace og andre miljøtosser. Jeg skal lige minde om, at hvis alle USA’s 4-hjulstrækkere blev udskiftet med almindelige personbiler, ville CO2-udslippet falde til hele 99,0554% af udgangspunktet.

PS: Jeg har IKKE en 4-hjulstrækker.

OPDATERING: Live Earth performer Keith Urban, for example, owns two 12-cylinder Bentley Continental GTCs – one in Sydney and one in Nashville.

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.