9 Kommentarer

 1. Jeg kan fortælle at det er lykkedes for krybet at nedlægge begge domæner.

  Dansk Front havde også fået sig et nyt domæne / udbyder, men også det er nedlagt af hackerne. http://danskfront.net vist nok.

  Jeg overvejer nu at flytte til en noget dyrere men DoS beskyttet udbyder…

 2. Min sympati for Dansk Front og visse af Balders synspunkter kan ligge på et meget lille sted, men den slags tåbelige angreb skal ikke forhindre folk i at ytre deres meninger. Vi ønsker jo heller ikke at Allans eller Maltesens hjemmesider bliver angrebet, vel?

  Jeg vil anbefale gigahost.dk som jeg ikke har haft andet end positive oplevelser med. Massere af serveplads for få penge og en suveræn kundeservice.
  Nej, jeg er ikke hyret af dem 😉 Bare en yderst tilfreds kunde.

 3. Det er nok lidt svære at ligge min blog ned, da den ligger direkte på wordpress.com serveren…

  Personligt har jeg intet imod, at idioterne hos bl.a. dnsb har mistet kontakten med deres server… Ellers er det dumt og irreterende at hakkerne gør den slags uanset, hvilken politisk observans. Men, man kan se på denne og andre blogs af en bestemt observans, at konspirationsteorierne lever i bedste velgående, da der ikke er bevis for noget som helst om, hvem bagmændene er. Det er trods alt politiet, der skal finde ud af den slag.

 4. nu har jeg set det samme indhold hos nordensblod og et par andre, hvor indholdet er fuldstændigt dette samme. Så er linien ligesom lagt. Og efter dansk lov er ingen skyldige før andet er bevist, vel?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.