6 Kommentarer

 1. Herhjemme har vi også udbredt klimasvindel. Se bare på hvad regeringen har gang i. På et lidt mindre plan styrer vejkortoplæseren Jesper Theilgaard klimadebatten i Jydepotten, så folk, der som undertegnede henviser til Tony Hellers data, udelukkes.

  Sjovt nok kan selvsamme Jesper Theilgaard udgive sig som ekspert i grøn energi og alverdens tilhørende teknologi. Og manden aner ikke en skid om det, men der må være penge i det.

   • Positivt. Det skrev han som svar i debat-tråden for en et par blogge siden.

    Jeg kan ikke henvise til den rette blog, da jeg i over en uge ikke har kunnet se debat-forum på JP, det selvom jeg har prøvet på to computere med 5 forskellige browsere, hvoraf en har været en clean install af Vivaldi uden addons og ad-block. Jeg har også prøvet at skifte DNS-udbyder, uden det virkede.

     • Nu virker JP’s FB kommentarer igen for mig, uden at jeg har lavet nogen ændringer. Jeg har end ikke genstartet browserne i flere dage. Jeg har derfor nu kunnet finde bloggen hvor han svarer i kommentarene:

      JT: “Jeg er ikke imod kernekraft – især mener jeg thorium-reaktoren bliver en mulighed, men det vil desværre tage en del år, før den kommer i brug.”

      Han skriver dog tidligere i tråden:
      “[…]Jeg mener så, at vesten har alle muligheder for at finde fodfæste i en ny energiverden, men Kina er selv godt på vej med vedvarende energi. De har masser af kul, men vil helst eksportere det til ander lande. M n jeg er ikke bange for at vi bliver forkrøblede ved at udvikle nye teknologier og udfase de gamle – tværtimod er det her væksten kommer til at ske. Og så A-kraften – hvor lang tid har finnerne nu været om at bygge deres seneste a-kraftværk. Jeg tror ikke på, at det gamle a-kraft teknologi er brugbar – hvor vil du i øvrigt bygge et a-kraftværk her i landet?”

      https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jespertheilgaard/ECE12983220/jeg-undrer-mig-over-hvorfor-vi-ikke-alle-bare-siger-ja-tak-til-groen-omstilling/

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.