Biden vandt fair and square

Efter megen research er jeg kommet til den konklusion at Joe Biden faktisk blev lovligt valgt som præsident for USA. Selvfølgelig kan man altid finde et hår i suppen hist og her, men i det store og hele foregik præsidentvalget efter bogen.
Det er ikke let at indrømme, at man har ladet sig føre på vildspor, men som mængden af beviser og indicier tårnede sig op, var det kun et spørgsmål om tid. Steffen Kretz m.fl. havde ret, Trump må bare se sit nederlag i øjnene og komme videre, det bliver alle nødt til før eller siden.

Her på den anden side føles det som om en masse døre pludselig står åbne, og ikke bare på klem for mig; CNN, BBC, DR, MSNBC, Washington Post, New York Times, Politiken – on and on it goes.

Måske skulle jeg også lige prøve et skud Pfizer eller to, og se om ikke det var noget for mig.

6 Kommentarer

  1. Hej Sebastian
    Jeg måtte lige kigge på kalenderen for at se om det var mig, der var blevet tosset eller blot en god aprilsnar 🙂 🙂

    mvh TrumfEs

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.