Blev Elsebeth Gerner Nielsen betalt?

Interview med Wafa Sultan af Martin Krasnik:

»Naturligvis gør de det. De har jo penge, og det udnytter de. Da jeg kom her til Los Angeles i 1981, havde vi ingen penge. Vi var virkelig fattige. Jeg blev opsøgt af nogle saudier, som sagde, at de ville give mig 1.000 dollar om måneden, hvilket virkelig var mange penge. 1.000 dollar – og så skulle jeg til gengæld bare begynde at dække mig til. Det var der mange af mine bekendte, der gjorde. Ja, saudierne betaler for hospitaler og koranskoler i hele Mellemøsten, iranerne gør det i Libanon, men det er en del af hjernevaskeriet.«

Hvis hun ikke blev betalt for det, har islamisterne fået sig en nyttig idiot helt gratis.

4 Kommentarer

  1. Jeg tror at Elsebeth Gerner Nielsen er blevet Betalt af de fede sheiker nede i kebablandene.

    fy da grisseri. Denne form for hovedbeklædning er lige til at tørre R.. I

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.