“BUSTED! I caught them in the BIGGEST LIE EVER”

Sådan kan det også siges 🙂

🙂

12 Kommentarer

 1. Hvorfor opfører videoens vært sig så useriøst? Det fremmer altså ikke troværdigheden af hans budskaber, hvor rigtige de end er eller måske ikke er er. Det er lidt det samme som med tyskeren med brillestellet udformet som hjerter. Jo mere de skaber sig, jo mindre har de fleste nok lyst til at bruge tid på dem. Og det kan være ærgerligt, hvis deres budskaber ellers er sandfærdige og vigtige. (?)

  • I snart 60 år af mit liv, er jeg blevet fyldt med løgn af Danmarks Pravda, DR, i floromvundne candyfloss pyntede toner, med det resultat, at Danmark er ugenopretteligt fortabt. Lad mig sige det ligeud: Senest ved århundredesliftet er der ikke skyggen tilbage af det Danmark, der engang var mit – det jeg og mine forfædre har slidt for. Som var vort.

   Danskerne har godt nok hele tiden været misundelige og ondsindede janter, men de var dog engang danskere, der troede på Danmark. I dag er der intet tilbage af resterne af kampånd. Man kan end ikke tolerere, at der findes fightere som ovenstående hjemmeside ejer og Tim Kellner. Man vil have yndig sludder leveret i forsommeren på Bornholm.

   Jeg brækker mig.

    • Bliv voksen. Dig brække noget – Vor Herre bevares. Tale ordentligt om dine landsmænd, som stjæler mine penge og mit land, og forærer (og har foræret) det til arabere og afrikanere. Som sagt: Aldrig i livet.

    • Dit land og dine penge – Vor Herre bevares.
     En dag bliver du vel voksen nok til at forstå at din eneste chance for at få land og penge retur ligger hos danskerne.
     Prøv nu at udvide din snævre horisont bare en anelse.
     Det store flertal af danskerne bliver udplyndret af en relativt lille håndfuld ydre og indre fjender, og det er netop disse fjenders ærinde du går, når du hakker på danskerne.
     Det er dumt, arrogant, snævertsynet, kontraproduktivt og patetisk.

     Det er i øvrigt også et venstreekstremt speciale, ligesom at brække sig.

     • Slut herfra. Jeg mindes ikke i mit livsløb siden krigen, at have mødt dig eller hørt om dig. Hverken i skolen, erhvervslivet, militæret, industrien eller forskningsverdenen at have truffet dig, så jeg gætter på at vore livsløb er helt disjunkte, og derfor ikke sammenlignelige.

      Som sagt er min snak med dig slut.

  • Enig og det er også en af grundende til at jeg sjældent ser andet end korte klip med Steven Crowder (som nok snart er helt væk fra YouTube).

 2. Jeg har efterhånden også meget lille tiltro til danskerne. Jeg tror heller ikke, der kommer nogen hjælp derfra. Jeg har i over 15 år himlet op på min arbejdsplads, til familie og venner om tingenes tilstand. Lige lidt hjælper det, størsteparten betragter mig som paranoid. Selv under den forrige besættelse var der kun en lille håndfuld modstandsfolk. Den enste grund til, at vi blev fri, var hjælp udefra. Og den kommer ikke igen, for dem, der hjalp os dengang, er endnu mere på vej ud i sindssygen.
  Hvad skal lille Danmark gøre, når vi er omgivet af EU, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og UK, der bevæger sig mod udslettelsen endnu hurtigere end os.

  Og hvad angår brækspanden, så har jeg ofte opfordret vore læsere til at have den fremme, når de læste nogle af posteringerne.

  Jeg tror efterhånden, at den enste løsning er, at flytte til Østeuropa. Og jeg håber ikke, at mine børn får afkom.

  Den eneste grund til, at jeg stadig blogger, er, at jeg ikke kan lade være. Jeg tror ikke en skid på, at det gør nogen forskel.

  Og iøvrigt burde vi holde os for gode til at angribe hinanden. Fjender har vi nok af – lad os koncentrere os om dem.

 3. Vi kan sikkert alle trænge til en tudekiks i ny og næ, men hvis vi prøver at se lidt realistisk på tilværelsen, så er danskerne vores bedste håb, og vi har heldigvis ikke brug for hjælp fra dem alle sammen.
  Alligevel er det en tåbelig strategi at gøre de fleste af dem til vore modstandere.

  Kan vi ikke andet, så må vi brække os, men min opfordring skal være at vi knækker vores dvs. danskernes fjender istedet.

  Er det deprimerende at se USA og England, så skyldes det til dels at vi ser disse lande gennem et mediefilter, der prøver at demoralisere os med nogle af de mest uhyggelige løgnehistorier.

  Joe Biden is the most popular president ever!!! Right…

  For min skyld kan vi være rygende uenige om alt muligt og stadig være venner/kollegaer/allierede, men jeg er nationalist, min højeste loyalitet er overfor mine landsmænd.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.