Den italienske regering vil give italienerne ret til at forsvare sig i eget hjem – på linie med amerikansk lovgivning

Self-defence law to be approved by end of Feb – Salvini

Job of being a robber will be harder says interior minister

(ANSA) – Rome, January 18 – The government’s bill on legitimate-self-defence will be approved by the end of February, Deputy Premier and Interior Minister Matteo Salvini said on Friday. The bill would introduce rules similar to the US stand-your-ground laws where virtually all forms of self-defence on one’s property against intruders are deemed legitimate.

Mere her

1 Kommentar

  1. Først hentede de mit jagtgevær, og gav mig en stor bøde, selvom det var erhvervet helt legalt. Så blev jeg nervøs, og ødelagde selv min salonriffel. Min luftbøsse har jeg beholdt, så de kan sætte mig i spjældet for den.

    Men vi skal glæde os til trods: De er ved at blive bange, og det er godt, at man, hvis ikke andet, kan holde forbryderne hen i angst. Men det rigtige var selvfølgelig et 2. amendment som det amerikanske.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.