4 Kommentarer

    • Bare rolig, ‘straight’ og ‘hvide’ kan der altid rakkes ned på alligevel. Til trods for at lgbtq samfundet er en lille del af befolkningen, så fylder det ALT for meget – ligesom en hvis ideologi…To grupper der velvilligt og uden skrupler vil bruge både offer- og racistkortet for at gennemtrumfe absurde rettigheder.

  1. Ih guder, hvor er jeg træt af den megen snak og fokus på bøsseriet mv. Jeg var før i tiden ret ligeglad med, hvad disse særlinge foretog sig, når blot jeg ikke blev involveret i absurditeterne.
    Nu føler jeg, at efterhånden er blevet involveret idet jeg aldrig kan åbne radio, TV eller Internet uden at det lort vælter frem og ud over det hele.
    FRI MIG DOG FOR HELVEDE FOR DETTE PERVERSE LORT.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.