En video, som alle klima-hystaderne burde tvinges til at se

Og den er baseret på danske ( grønlandske) data

Den slags sund fornuft harmonerer jo ikke med klima-hystadernes løgne …

Taget fra Vlad

1 Kommentar

  1. Bjerge.

    Jeg har aldrig rejst i den vide verden, uden at det har været i forbindelse med mit arbejde. For en del år siden var jeg på Tv Festival i Montreux. Det var et rent teknisk foretagende, så når der var huller i programmet, blev tiden brugt på udflugter i omgivelserne. Fra Montreux gik der småbaner op i Alperne bag byen, og det var dejligt forfriskende, at komme fra de 25 grader dernede til de 15 grader højest oppe. Her ved banens vendepunkt var der et blomsterflor uden lige. Alle forårsblomsterne derhjemmefra dækkede ”jorden” overalt. Det var vildt smukt, og jeg må tilstå, at jeg tabte kæben, da jeg så, hvad de voksede i: Kalk.

    Ikke noget henne fra blomsterhandleren, nej – hele bjerget var sgu kalk, og så kom jeg til at tænke på at jeg jo kalkede min jord med Dolomitterkalk. Den var brun af en masse nyttigt, der var i kalken. Jeg har senere forsøgt at finde ud af, hvor stor en del af jordens bjerge, der var kalk, men jeg opgav.

    Og så til sagen, kalk eller om man vil calciumkarbonat er calsium forbundet med kuldioxid i sådanne mængder, at de har dannet bjerge! Bjerge! Og så prøver man at bilde os ind, at 0.01% ekstra CO2 til de 0.03% der var i luften i forvejen, får himlen til at falde ned.

    Alt af betydning på denne jord oprinder af CO2, og for tiden er der foruroligende lidt af den i luften. 10 gange så meget var godt, og endnu mere var bedre.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.