2 Kommentarer

  1. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller gr√¶de. Islam hader J√łderne pr. Traditvia hadith. Om det er skjult diplomati for at √łdel√¶gge Israel, kan jeg kun gisne om, men lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal mene ordet. FN,S turistkonforence i Saudi-Arabien (?????). Saudi-Arabien har vel k√łbt FN….mit g√¶t. Bek√¶mp islam, som Den usekul√¶re diktatorreligion den er med dens bizarre F√ėRERPROFETIDEAL. Med elastik dens undertrykkelse terror og krig. Husk islam hader den frihed vi andre elsker.
    God fredag og weekend. (Skrivepause). Mvh Michael Unna

  2. Undskyld for min elendige stavekontrol og p√łlsefingre: rettelser..hader J√łderne pr tradition pr hadith….Med alt dens undertrykkelse ….

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.