26 Kommentarer

 1. Hey Skjoldungen, din er den laekkreste.

  Men jeg tror nu ikke paa at du er en muhammedaner.
  Enhver RIGTIG muslimsk mand ved at koner er for at lave boern og maend er til leg.

 2. 8. falkeøje

  og hvorfor det ikke forårsaget af de mulige skægstubbe – men at de muslimske kvinder ikke må have hår på kroppen.

  Hverken på benene, under armene eller nogen trekant foran – at til du ved det.

  Ærbarheden sidder i overtøjet og tørklædet.

  Spørg efter islamisk kvindeundertøj!

 3. Det var ikke lige fede bildæk-deller, appelsinhud, bleg hud, klovnetøj, uplukket bryn, jeg ledte efter!

  Mine modeller er vist pænere og mere mystiske…er det ikke det islamofoberne kan lide? 😉

 4. Ved i hvorfor alle maend i Mellemoesten har overskaeg?

  Fordi de vil ligne deres mor.

  Hey Latifi, er du blevet omskaaret? Med en ske? af din far?

 5. Lægeløftet Helen:

  “Efter at have aflagt offentlig prøve på mine i de medicinsk-kirurgiske fag erhvervede kundskaber, aflægger jeg herved det løfte, til hvis opfyldelse jeg end ydermere ved håndsrækning har forpligtet mig, at jeg ved mine forretninger som praktiserende læge stedse skal lade det være mig magtpåliggende, efter bedste skønnende at anvende mine kundskaber med flid og omhu til samfundets og mine medmenneskers gavn, at jeg stedse vil bære lige samvittighedsfuld omsorg for den fattige som for den rige uden persons anseelse, at jeg ikke ubeføjet vil åbenbare, hvad jeg i min egenskab af læge har erfaret, at jeg vil søge mine kundskaber fremdeles udvidede og i øvrigt gøre mig bekendt med og nøje efterleve de mig og mit fag vedkommende anordninger og bestemmelser.”

 6. Latifi, Der findes ingen islamofober som du definerer dem.

  Muslimer er racistiske supremacister. Nazismen og islam er ideologisk eens. I udrydder anderledes taenkende-og det med glaede og for en plads i himmelen.

  Hodja-u-akbar!

 7. Hvordan ved man, at det er “kulturberiger”, der har begået indbrud i en villa?
  Der lugter af hvidløg, hunden er blevet voldtaget og skraldespanden er blevet tømt.

 8. Mange tilhængere af den arabiske månekult islam, mener at islam er en race. Dette er noget vrøvl. Islam er en fascistisk ideologi/religion, som bl.a påstår, at jordkloden er flad som en pandekage. Et kig på en globus viser noget helt andet.

 9. Den islamisttøs bliver aldrig og jeg gentager gerne, ALDRIG læge i et europæisk land, herre jesus min datter på 11 lyder mere moden end den rablende gale islamonazist !

 10. ->24: Det kommer an på hvor politisk korrekte censorerne er til hendes mundlige embedseksamen. Har de modet til at dumpe hende? Til skriftlig eksamen er hun nødt til at kunne sine ting. Nogle af dem er Multiple Choice -> ingen kære mor 🙂

 11. Selvfølgelig består damen, svaret er til alle spørgsmål “inshalla”

  Ellers kan hun vel anklage censor for racisme

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.