Hodja er ved at blive dement

Jeg begyndte at se den ny film om Robin Hood, men min hukommelse svigter mig, for det jeg husker om Robin Hood fra min barndom er helt forkert.

Der er ikke nogen ond Prins John, Lille John er ikke eksisterende, Robin Hood er smådum. Og den virkelige helt er en muslim, der er fulgt efter Robin fra korstoget i Mellemøsten, og som er den, der er smart og lægger planerne, for det er Robin for dum til.

Og det der med at stjæle fra de rige og give til de fattige er også helt fejltolket – nej det gælder om at stjæle Sheriffen af Nottinghams penge, så han bliver forhindret i at føre korstog mod muslimerne.

Tænk – jeg syntes, jeg kunne huske, at det var noget anderledes, så min hjerne må være på tilbagetog.

2 Kommentarer

  1. Overhovedet ikke. Du husker fuldkommen korrekt.
    Jeg gik i biffen for at se den og vandrede ud efter 40 minutter.
    Gad ikke at se den færdig, da mine øjne begyndte at bløde.

  2. Det samme her – jeg holdt også efter cirka samme antal minutter. Det var en pine, der bare voksede og voksede.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.