Hollywoods Oscaruddeling : 58% nedgang i seerantal : Ikke mange gider se de woke tosser klappe hinanden på ryggen

Men i Danmark jubler man jo over at den dansk film fik en oscar …

Mark Dice viser her lidt af det sædvanlige woke rygklapperi Fra Hollywood,

som år efter år får færre tilskuere 🙂

Skadefro ? mig ? Ja MON IKKE 🙂

her er et forslag til en “oscar”:

1 Kommentar

  1. Jeg er heller ikke at finde som tilskuer til det lort. En flok modbydelige rødgardister alle til hobe, der producerer en masse ligegyldige film om opdigtede problemer. Problemer har vi da så rigeligt af i det daglige med den verserende befolkningsudskiftning. At så et eller andet mig inderligt ligegyldig fjols vinder en præmie, rager mig ikke en skid. Jeg kan desværre ikke undgå at se og høre om denne torsk, der skammer sig over at være dansker. Jeg skammer mig over, at vi har en sådan landsforræddertype iblandt os, som gerne vil have tilskud fra fælleskassen. SKIDERIK!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.