Hvad mener demokrater om at Trump er blevet ramt af den kinesiske virus ? 41% er glade !

Biden, Harris og Obama er alle kommet med de forventede “det var synd etc” erklæringer

Men en opinionsundersøgelse viser at mange demokratiske vælgere er mere ærlige / har en anden mening :

Her er nogle af de tolerante venstrefløjsere …

Og twitter, der jo har MEGET travlt med censurere konservative synpunkter har ikke reageret på de mange tweets, som ønsker Trump død, selvom om det står DIREKTE i deres “regler2 at man ikke må ønske at en person eller gruppe kommer til skade …

Men det gælder tydeligvis ikke for USAs præsident …

Taget herfra og herfra og herfra

2 Kommentarer

  1. I bilradioen overhørte jeg denne indledning fra radioværten på en eller anden udsendelse: “Det første jeg følte, at jeg hørte, at Trump var blevet smittet med Covid-19, var skadefro…” (sådan cirka). Så kom jeg hurtig i tanke om, at jeg havde mere spændende ting at give mig til, end at høre på sådanne ondsindede mediefolk.

  2. Disse medier så som TW i dette tilfælde censureringen, bør komme ud for noget, som tvinger medierne til at være mere objektiv. Og ikke tage parti for det teamet selv synes om.
    Jeg opfordrer ikke til noget.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.