Hvis du godt kan lide komikeren Jay Leno, så læs videre

Han er i Israel for at uddele en pris.Her interviewes han af den muslimske journalist Lucy Aharish

[youtube=https://youtu.be/64IhO_Iw8y8]

Et interessant interview.
Det viser hvordan muslimer kan blive , hvad de vil, i Israel.
Oprindeligt ville hun have været skuespiller.

Taget herfra

3 Kommentarer

  1. Dette var en overraskelse. Under hele krigen sidste sommer har jeg set timevis af udsendelser med hende på i24news, og aldrig har jeg fået den tanke, at hun skulle være muslim. Hun talte om krigen fra studiet, hvorfra hun havde kontakt til reportere i marken. Hun talte præcis, som var hun israeler. Hun havde ofte et par fra militærets ledelse inde til interviews. Jeg nævnte hende for mine venner dernede, og de mente derimod, at hun var kristen. Nu er jeg da i tvivl.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.