1 Kommentar

  1. Jeg har en enkelt gang truffet en amerikansk mangemillionær. Han brugte millioner på et projekt til at hjælpe hjertesyge. Uden nogen sikkerhed. Jeg skulle tale med ham om projektet, som vi havde tekniske input til. Jeg traf ham på universitetshospitalet i Leiden i Holland. Jeg regnede med at træffe en nålestribet gammel kyniker – i stedet traf jeg en ung beskeden mand i shorts: Han kunne jo ikke spise mere end vi andre, så kunne han jo lige så godt bruge pengene på hjertesyge.

    Her i Danmark ville pengene være blevet stjålet af overtyven (staten), og derefter delt ud til ludovne drankere, døgenigte og raketingeniører, hjertekirurger og kernefysikere fra Afrika og omegn. 🙁

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.