Interessant statistik fra lægemiddelstyrelsen om bivirkningerne i vaccinerne mod den kinesiske virus

Man giver lidt statistik om bivirkningerne findsamlet i Danmark fra vaccinationer med Pfizer/Moderna/AstraZenica. Der er meget mere statistik om Pfizer end de andre to

Og så vidt jeg kan se, er de ikke lige gode …

Allerførst er her et link til statistikken

Det er vigtigt at understrege at der er stor forskel på hvor mange, mand har behandlet med de 3 vacciner !

Her har jeg lavet en lille oversigt over de tal, som man kan finde for alle 3 samt tallet for behandlede indberetninger for Pfizer 2 stik:

Jeg var lidt forbløffet over at der er over 3 gange så mange vaccineret med AstraZenica end Moderna: jeg havde troet, det var omvendt

Over 80 % er vaccineret med Pfizer

Der synes at være stor forskel på sandsynligheden for bivirkninger med Moderna som den p.t. “bedste”, efterfulgt af Pfizer, og til sidst AstraZenica med en væsentlig større sandsynlighed end de to andre !

I linket kan du se at ældre har meget færre bivirkninger af Pfizer end af Moderna. AstraZenica er ikke i analysen blevet brugt på ældre end 65 år

Jeg er ikke i tvivl om hvilken en jeg vil have, hvis nogen …

4 Kommentarer

 1. Jeg tror også lige, jeg venter med en evt vaccination.. og vaccinepas får man mig heller ikke med på. Jeg kommer nok til at holde mig for mig selv resten af livet med den holdning, men det er jo bare sådan, mine medborgere vil have det. Jeg er uønsket i det offentlige liv.
  Heunicke har forøvrigt igår præsenteret en ny bekendtgørelse, hvor erhvervsdrivende skal forlange en nylig negativ covid-19-test af deres kunder, når de træder ind i erhvervslokalet. Hvis ikke det sker, får den erhvervsdrivende en bøde og kunden det samme, hvis vedkommende ikke har en negativ test og stadig forlanger at være i lokalet. Tillykke Danmark med den nye status som medicinalfascistisk shithole. Stort tillykke til mine fascistiske “landsmænd”. Jeg kunne brække mig over jer.

 2. Det lyder da helt vildt. Hvad er det for erhvervslokaler? Er det alle butikker eller fabrikker, restauranter eller hvad? Det bliver svært at kontrollere. Men det lyder som om man allerede er i gang med at misbruge den nye epidemi-lov. Magtmisbrug af værste skuffe.
  Har de borgerlige partier svigtet endnu en gang? Var der ikke noget med at et flertal i folkemordstinget vedtog loven, selvom de langt fra havde nået at læse 1500 siders lovtekst mv., fordi de først fik teksten få timer før der skulle stemmes om loven.
  Det lyder nærmest som om FT har reduceret sig selv til et automatisk gummistempel. Er demokratiet nu kun 100% skin-demokrati og skuespil? Er alle de gamle partier enige om at narre og snyde vælgerne? Det ser sådan ud.

 3. Hvis danskerne ikke opretter et nyt ægte, dansksindet og nationalkonservativt folkeparti fyldt med barske maskuline og patriotiske typer, til at supplere NB, SK/ HardLine og DF, så er danskerne færdige som gårdsangere inden længe. Uden nytænkning og handlekraft passeres point-of-no-return, og det danske folk bliver sendt ud i kulden og mørket. Passivitet og laden stå til = elendighed, katastrofe og undergang.

  (Man behøver bare se på hvad der foregår i landet tæt på København)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.