Interview med Kathrine Winkel Holm i Week-End Avisen

Men mange mener jo, at det er dine synspunkter, der er ekstreme, føler du aldrig, at du er fundamentalistisk, når du hele tiden snakker om islam?

»Jeg taler meget om islam, for nu er det der. Vi kan jo ikke bare fornægte virkeligheden, og jeg fornemmer stor lydhørhed – når jeg holder foredrag om islam kommer folk virkelig i stor stil. Men jeg bliver selvfølgelig også tit beskyldt for at dæmonisere muslimerne, selvom det er islam jeg taler om. Jeg synes for eksempel det er så sørgerligt, at Ayaan Hirsi Ali ikke længere er i Europa – jeg håber, at hun kommer tilbage, men skal det være sådan, at hun bedre kan trække vejret på den anden side af Atlanterhavet? Det er da skamfuldt. Jeg synes det er en moralsk forpligtelse at forholde sig til islam.«

Week-End Avisen 9. marts 2007 (abonnement)

1 Kommentar

  1. Ja- det ER en moralsk forpligtigelse af forholde sig til Islam .

    Kan vi ikke finde ud af at gøre dette på egne vegne – burde vi forholde os til Islam på vegne af vores egne efterkommere .

    Det bliver nemlig dem, der kommer til at mærke konsekvenserne af vores nutidige laissez faire forholden os til ideologien Islam .

    At vi vil være bekendte af give dem en sådan arv !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.