1 Kommentar

 1. Han er en guttermand den gode Mark Steyn, men det er svært for os gamle hvide mænd, at formulere vort syn på ulykkerne med et bredt smil endsige et lille skævt grin.

  Selv når vi er blevet gamle, og måske skulle have tid til at samle sammen til et lille grin, kniber det. E-Boks er der hele tiden til at minde os om realiteterne: Her i efteråret minder vejret os om, hvilke idioter vi/jeg er. Jeg har i årevis i min meget sparsomme fritid, brugt mine fattige penge på at pynte lidt på den vaklende rønne, så den i det mindste, ser pænere ud, utætheder og forfald til trods. Og hvad sker der så: Jo så vurderes hytten op og ejendomsskatten med.

  Vi/jeg er faneme til grin, og de eneste der griner, er det store flertal af befolkningen, der lever af vore fattige penge.

  Og sådan er det faneme med alt. Her for et par år siden skulle jeg have opereret øjnene for grå stær, og to af dagene, mente jeg, at jeg ikke selv kunne køre turen til øjenlægen, så jeg spurget kommunen om hjælp, sådan nærmest som en test. Og hold kæft, hvor jeg fortrød det. Kællingen i kommunen startede med at brokke sig over, at øjenlægen var i nabokommunen selvom han var tættere på. Så over at jeg boede, hvor jeg gjorde, hvorfor var jeg så åndsvag at flytte derud, når jeg blev gammel – at det var kommunen, der havde overtaget min kommune, faldt ikke møgsoen ind. Og sådan fortsatte det. Endelig fik jeg bevilliget de to ture. Da var jeg blevet så sur, at jeg betalte naboen en stor overpris for arbejdet.

  Ligegyldigt hvad, så overbeskides man, og skal betale for svineriet.

  Nå – der forsvandt smilet for resten af dagen. Danmark er et sygt kommunistisk lorteland, hvor vi betaler luddovne uduelige idioter for at lade os i fred – med naboens penge. 🙁

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.