Michael Yeadon advarer om covid vaccinerne : det handler om totalitær kontrol

Michael Yeadon har arbejdet i 32 år i lægemiddelbranchen og været vice-direktør og chefsforsker på Pfizer, hvor han arbejdede i 16 år

Jeg har bragt flere videoer med ham tidligere

Her er et link til snaphanen ( min kilde) , hvor den samme video findes med svenske undertekster, hvis du foretrækker det frem for engelsk tale

Jeg skal lige tilføje at jeg er i gang med at se videoen, men den varer jo knap en time, så jer er ikke færdig med at se den …

5 Kommentarer

 1. Fremragende video, fra en meget modig mand. Lyt til ham, og uddrag læren. Jeg bøjer mig dybt i støvet for ham.

  Hvor har han ret – det hele drejer sig om kontrol, total kontrol. Og sådan er det jo med det hele. Nitrat, CO2, osv.. Intet i deres argumenter hænger sammen. Og de er ligeglade, når bare de har magt.

  Stå fast. Lad dig ikke rokke.

 2. Jeg er ikke så sortseende som Yeadon. At udrydde en del af befolkningen er næppe formålet. At tjene styrtende mængder af penge er for mig formålet. Grådighed og egoisme styrer foretagendet. At tage livet af en masse mennesker, er jo på en måde en altruistisk gerning, på sin egen syge måde en idealistisk gerning, men jeg tror mere på profit og grådighed; ikke på en djævelsk altruisme.

  • Du tror på holocaust ikk’?
   Passede holocaust bedst på “profit og grådighed” eller på “djævelsk altruisme”?

   Stay tuned for Nürnberg 2.0.

 3. Du har en pointe der. Indrømmet.
  Jeg har i øvrigt altid undret mig over den tyske “fornuft” i foretagendet. Jøderne skulle udryddes, besked ovenfra. Krudt og kugler var udelukket, da det krævede store mængder af ammunition der skulle reserveres til krigshandlinger. Manglen på ammunition førte til den dengang “fornuftige” løsning: Gas.
  Den “fornuftige” løsning i dag er måske vaccinationer? Det er jo det Yeadon hævder. Men hvorfor? Hvor er ideologien/idealismen i foretagendet? Hvem er de potentielle sejrherrer?

  • Jeg har stadig ikke forstået den dybere pointe med holocaust, og er forberedt på at jeg heller aldrig kommer til at forstå den aktuelle ‘løsning’.
   Måske bliver vi meget klogere inden længe, i mellemtiden kan vi blot konstatere at politikere og eksperter fylder os med løgn, i et forsøg på også at fylde os med gift i en mere konventionel forstand.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.