6 Kommentarer

  • Hej Sebastian
   du tror sikkert det er løgn,men dels har jeg selv tænkt på det, og dels overvejede jeg faktisk at skrive et afsnit om andre muligheder, men så blev jeg distraheret af et eller andet og glemte det

   Som du kan forstå, er jeg helt enig med dig i at Flynn også er et godt bud 🙂
   Også Devin Nunes eller Matt Gaetz er gode kandidater

   mvh TrumfEs

 1. Jeg er enig i, at hun ville være et godt valg trumfes 🙂 men skulle jeg bedømme Trump korrekt, så har han sikker alle pladser for de kommende år besat – og mange pladser sikkert endnu længere frem – Presidenten til den tid med viceditto osv.

  • Hej Husmanden
   jeg tror ikke han har dem “besat” :), men han har givetvis en liste med mulige kandidater
   Og i modsætning til 2016 vil han ikke tage imod “gode” råd fra bureaukrater, der selvfølgelig viste sig at være sump-rotter som f.eks. den nuværende FBI-direktør Wray, som blev anbefalet af … sump-rotten Rosenstein 🙁
   Trump har lært at hans egen vurdering næsten altid er den bedste
   mvh TrumfEs

 2. Michael Flynn har både troværdigheden og den fornødne erfaring (Direktør for DIA), og efter den behandling han selv blev udsat for, må han også være godt motiveret til at flå alle FBI’s skeletter ud af skabet.
  En mere poetisk retfærdighed kan jeg ikke lige forestille mig.
  Men vi skal huske at Trump ikke bare kan indsætte hvem han vil.
  Senatet skal godkende den nye FBI-direktør, ellers havde Trump aldrig udpeget Wray.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.