Morsomt: Demokraterne og MSM hader, når Trump giver dem rammende øgenavne

Og deres eneste “argument” : det er “racistisk” …

Og det politisk korrekte ævl tror de vil overbevise Trump om at lade være …

Det er nok snarere for at vise offer-kortet for deres proselytter :

Hulk, se, hvor slemt den “racistiske” Trump behandler os …

[youtube=https://youtu.be/_o_fIINFdTw]

Jeg har tidligere bragt dette indlæg om “pocahontas” 🙂

Trump skal bare – og det vil han gøre – fortsætte med at kalde en spade for en spade

Specielt nu, hvor MSM og det demokratiske parti dokumenterer at de ikke kan fordrage det 🙂

Taget herfra

3 Kommentarer

  1. Jeg må også indrømme min slette karakter, idet jeg hygger mig voldsomt ved den gode Præsident Trump’s snurrige indfald. Den med Pocahontas gav mig faktisk tårer i øjnene af latter. Den er intet mindre end genial, og viser hans afgrundsdybe foragt for de politisk korrekte skiderikker. Jeg håber han bliver ved på den måde og får rodet godt og grundigt op i lortet. En havkat i et hyttefad, er vist det rigtige udtryk! 😀 😀 😀

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.