2 Kommentarer

  1. Det er slet ikke sjovt at blive kaldt neger. Da jeg var barn, lærte min mor mig, at den eneste måde, jeg kunne undgå det på, var, at jeg vaskede mig i hovedet hver morgen. Det har jeg stort set gjort lige siden. Og dog, Som skoledreng var jeg taget med to kammerater på cykeltur til Læsø. Vi sov i lader og den slags. Da jeg kom hjem, var min farbror i gang med at male hos mine forældre, og han tvivlede på min solbrændthed. Han tørrede mig med en terpentinklud i panden, og det var ret afslørende. Men siden har jeg gjort det, og en sjælden gang vasker jeg også resten af kroppen.

    • Men jeg troede da at en neger var sådan noget der kom bag ud når man er på toilettet. Jeg har da hørt folk sige at de skulle ud og lægge en negerarm

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.