Nedsat aktivitet på bloggen

Der vil være nedsat aktivitet på Hodjanerne.

Trumfes har måttet en tur på hospitalet, men er forhåbentlig snart hjemme igen.

Hodja holder ferie nogle uger, og vil komme med indlæg i ny og næ.

Vi ønsker alle bloggens læsere en god sommer og ferie til de som holder den i den kommende tid.

9 Kommentarer

 1. Jeg vil ønske TrumfEs god bedring, med hvad der nu ellers plager ham. Hans arbejde er af stor betydning.

  Selv har jeg været gennem 3 års træls sygdomsbehandling, der har taget mine kræfter totalt, og nu her, hvor det skulle være overstået, så kommer andre plager til, der, selvom de kan løfte lidt i de trætte smilebånd, alligevel bare er trælse.

  Jeg læste lidt i en artikel om Obama, der, selvom jeg var meget opsat på et forstå det rigtigt, gav stadig ringere mening. Så jeg måtte til sidst springe tilbage til begyndelsen, hvor jeg med næsen klemt flad mod skærmen, opdagede årsagen til forvirringen: Der, hvor jeg havde læst Obama, stod der i virkeligheden Ghana. 🙂

  Nu har jeg så fået tid i august, til at få “skruet” nye linser i de gamle slidte øjne. Fem datoer hos øjenlægen kræver det.

 2. God bedring til dig, TrumfEs.
  Dejligt at se at der stadig er interessante svinebilleder, selv om jeg syntes at jeg har mødt den før. Nå, men mon ikke at det netop er vores venner vil sikre at vores blog er muslim og islam-kritisk.

  • Billedet er Hodjas gamle avatar, det går helt tilbage til 2006.

   Vi modtager stadig gerne billeder til Grisobariet 🙂

 3. Jeg vil ønske TrumfEs en hurtig og god bedring i det sølle sundhedsvæsen. Håber du undgår falske læger! 🙂
  Vi har brug for styrmanden på den gode blog.

 4. En så hurtig bedring er et mirakel i vore dage, lad det fortsætte i samme retning.
  Jeg kan læse på en af Hodja-websiderne at der er skrevet noget om flæskesteg eller malt-whisky. Det vil jeg lade indgå i mine overvejelser, hvis det kan hjælpe til at modvirke tuberklerne.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.