2 Kommentarer

 1. Rygterne siger at især billeder af Jelved bliver brugt i behandlingen af mandlige nynfomaner/sexforbrydere, uofficielt siger kilder at aldrig har en behandling fungeret bedre.
  Men der er en bagside.

  Knud P Ikkeløhsh en mand dømt til behandling for utallige sexkrænkelser udtaler, ALDRIG kan jeg tænke på sex på samme måde igen, hvilket har fået ham til at starte en forening med henblik på at få billederne af Jelved forbudt.

  Vi finder at billederne er en krænkelse af vore menneskerettigheder.

  Et andet medlem der ønsker at være anonym udtaler, Før jeg deltog i terapien, var meningen bare at jeg ville nedsætte mine drifter lidt, eftersom min kone synes jeg var for sexfikseret, nu vil hun skilles eftersom jeg slet ikke kan præstere i sengen mere, intet er det samme mere efter jeg så de forbandede billeder.

  Der er også rejst tvivl om det etiske i at bruge de manipulerede sexbilleder af Jelved (Jelved havde selv tilbudt at stille op i rigtige fotoseancer, men ingen mandlig modspiller kunne findes :red: ) i og med mange der kun skulle have nedsat deres drifter nu er ude af stand til at kunne præstere sexuelt, er spørgsmålet om brugen af de “krænkende” billeder taget op i etisk råd !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.