Osama bin Laden er en Kujon

Ja det vidste vi godt, men nu er der dokumentation.

bin_laden.jpgWASHINGTON – Osama Bin Laden talks tough, but other mujahedeen laughed at him in Afghanistan because he would get scared and bolt when under fire, a new documentary reveals.“When Bin Laden used to hear the explosions, he used to jump. He used to run away,” his longtime friend Hutaifa Azzam says on “CNN Presents: In the Footsteps of Bin Laden.”“I still remember that me, and my elder and younger brothers, we used to laugh,” says Azzam, the son of Bin Laden’s mentor in radical Islam, Abdullah Azzam.”

Fra Infidel Bloggers Alliance

Giv Osama nogen på bærret.

1 Kommentar

  1. Så for satan. Der fik du mig overbevist. Godt at der findes mennesker, der tager argumentation alvorligt. Jeg forlader nu mine tidligere venstreorienterede standpunkter, brænder mine broer og ser mig aldrig tilbage.

    Osama en kujon – nu har jeg da alrig…

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.