4 Kommentarer

 1. Først FB, så Google Så twitter og alle MSM lorte medier. Fake News skribenterne leve på de sidste løgne. Steinmetz kan bare grine, og Hestepære-korrespondenten for DR, Ja ham hvis hoppe fik jingsten transporteret til USA på licens-betalende´s regning.

  Det behager mig voldsomt at se ballonen revne über alt.
  Oprydnings time nærmer sig.

 2. Pinligt….. Var der overhovedet et hvidt menneske blandt de Twitter ansatte…??? Eller var det indere og pakistanere altsammen… Jeg har aldrig givet en “skid” for hudfarve eller race… Men hold da helt kæft de tvinger mig til at tage holdningsmæssigt udgangspunkt i folks hudfarve…

  • Lige præcis!!! Jeg er også ved at blive skubbet derover, hvor jeg nu er ved at tage afstand fra sorte og brune folk, selv sådanne jeg kender. Jeg er sgu så usikker på dem, at jeg foretrækker at trække mig fra dem, for ikke at risikere problemer.
   Jeg har aldrig haft problemer med folks farve, men det jeg jeg så sandelig nu, ligesom jeg er meget forsigtig med min omgang med fremmede kvinder. Jeg vil hellere betjenes af en mand i forretninger hvis muligt, for at undgå misforståelser med en kvinde.

 3. Hej
  her er en glimrende video med en gennemgang af konklusionerne fra Project Veritas afsløring af Twitters censur :

  mvh TrumfEs

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.