4 Kommentarer

  1. Min forlængst afdøde far var, selvom han af erhverv var håndværker, en i et og alt meget nobel mand. Desværre er det ikke smittet af på sønnen. 🙂

    Når jeg om lørdagen, efter dagens dont, velskrubbet, velduftende og velpresset tog afsted til det dansested den pågældende lørdag bød på, så sagde min far ofte formanende: ” Husk nu også at danse med de piger, der ikke er så kønne.” Det huskede jeg aldrig, og havde hun set ud som skønjomfruen ovenfor, så ved jeg, at han ikke havde sagt noget.

    Hvorfor tager de sig ikke sammen? Slanker sig, vasker sig, øver sig i at danse foxtrot, pynter sig med lidt smart tøj, parfumerer sproget en smule (eller holder mund), og snart ville verden smile til dem, med kavalererne stående i kø.

  2. Var hun mit badedyr var jeg hold op med at puste

    at hun så er dybt racistisk gør hende heller ikke tiltrækkende. Indrømmet, jeg er ikke vild med racister.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.