2 Kommentarer

  1. Den jordiske retfærdighed er meget tvivlsom og nogen eller mange gange helt fraværende. Men vi kan jo atid håbe på en højere retfærdighed. Især hvis vi fortjener en højere retfærdighed.

    Bortset fra det er jeg havnet i en ejendommelig situation. Uriasposten er uvenner med mig, men jeg er ikke uvenner med uriasposten. Jeg anerkender at den gør et godt og vigtigt arbejde med at oplyse om indvandringen og venstrefløjsernes tosserier.

    Men alle mine kommentarer er i de sidste 7-8 uger blevet blokeret. De gøres usynlige for Uriaspostens læsere. Jeg forstår simpelt hen ikke hvad det skal gøre godt for? Jeg har aldrig chikaneret Uriasposten. Og alle mine indlæg er saglige, moderate og i fuld overensstemmelse med Uriaspostens holdninger. Jeg er blevet kritiseret af enkelte bloggere som ikke kan lide mine dansksindede holdninger, men det burde vel ikke være nok til at mine indlæg bortcensureres. Jeg er blevet støttet af andre bloggere som undrer sig over hvorfor jeg er blevet smidt ud. (og tak til dem!)

    Flere gange har jeg skrevet for at få en forklaring, men har ikke fået noget svar.

    Jeg tør godt vædde på at man ikke kan citere mig for een eneste kommentar der er helt urimelig eller til skade for det danske folks interesser. Så hvorfor denne mærkelige censur?

  2. Kan man ikke få et billede på her? Alle de andre indlæg er da forsynet med et flot farvebillede.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.