Tim Pool: demokraterne bliver massakreret i 2020, hvis de standser aftalt hjælpepakke

I det amerikanske senat har republikanere OG demokrater aftalt en kæmpestor hjælpepakke ifbm. den kinesiske virus.

Og nu er Pelosi kommet hjem fra ferie ! og blokerer sammen med Schumer for pakken trods den er aftalt med dem 🙁

Hodja har allerede en post om det her

Jeg er desværre ikke helt så optimistisk som Tim Pool

Den amerikanske befolkning ved i dag at det er demokraterne, der hindrer hjælpepakken.

Men der er laaang tid til november , over 7 måneder , og folk glemmer hurtigt, når MSM kører løs med den kinesiske virus og anti-Trump tirader

Men jeg forstår ikke, hvorfor det er senatat, der blokerer ? Der har Trump da flertal ? Så det kan kun være med hjælp fra never-Trumpers at der ikke er flertal ? Med mindre at den kinesiske virus har ramt flere republikanske senatorer , som så er i karantæne ?

Her er den republikanske Susan Collins, som normalt ikke er Trump-støtte:

2 Kommentarer

  1. Ja, og danskerne vil blive massakreret hvis de gamle partier og MSM ikke snart kommer til fornuft og stopper indvandringen og Sundhedsstyrelsens tåbeligheder.

    Få dog ryddet op blandt de sløve padder. Start med at fyre Brostrøm på gråt papir.

  2. Her er jeg uenig med dig Trumfes. 🙂 Jeg tror lige netop, at amerikanerne endelig har fundet en president efter deres smag. Han taler deres sprog, han gør, hvad de ønsker, og de ser ikke på løgnepressens hyleri. De har det som en bonderøv som jeg, der er bedøvende ligeglad med den danske presse, som jeg ved er fyldt med løgn.

    Som jeg har sagt før, tror jeg på 75% til den gode Donald. Lad os se i spænding – jeg giver en øl på den lokale, hvis jeg vinder.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.