Tony Heller viser klimahystadernes modstridende påstande

Og konstaterer at de ikke er glade for historik, men elsker at spy tåbelige “prognoser” ud , som – heldigvis – aldrig holder

1 Kommentar

  1. Der er jo nok ingen, der lægger mærke til det – i hvert fald ikke ret mange, men sommeren (juni-juli) var meget tør – ikke særlig varm, men tør. Men for første gang, hvor vi har haft tørke, gik kornet ikke ud! Der kom faktisk lidt ud af det – Ikke meget, men katastrofen udeblev.

    Også træerne klarede sig godt. Ikke på noget tidspunkt smed de bladene.

    I min fattige verden tilskriver vi den grønne sommer til den stigende mængde CO2. I det hele taget har især træerne haft en fantastisk vækst selv her i den forblæste Midtvest Jylland.

    Og det her, tror jeg faktisk på, kan påvirke klimaet en smule. Det at jorden grønnes. Ikke at jeg tror, at temperaturen stiger, men nærmere at temperaturen gennem et døgn holdes mere konstant. I ørkenen kan døgntemperaturen variere 50 grader, hvad den ikke kan i junglen.

    Så lad os få noget mere CO2. I øvrigt tak til Tony Heller, for hans kæmpe arbejde med at oplyse os almindelige mennesker. Venstrefløjen hader ham, da han er uangribelig, så i stedet får de os andre udelukket fra debat, hvis vi refererer til ham. Vejrkortoplæseren Jesper Theilgaard har fået mig udelukket fra debat ved hjælp af fjæsbog af den grund. Det tager jeg som hæder. I øvrigt er Tony Heller den første, jeg har oplevet, sende en tak for en skilling, jeg har sendt ham. Det har ingen andre gjort, når jeg har givet dem lidt af mine fattige spareskillinger.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.