Tucker Carlson om to positive begivenheder

Dels om Orbans sejr over globalisterne i Ungarn, dels om at Elon Musk nu ejer 10% af alle Twitter aktier

Ovenstående billede er fra Bavle Tidende (BT) og viser klart, hvordan fake-news-MSM prøver at svine Orban til som en Putin-støtte

Her er Tucker Carlson om censuren i USA. Han kommer også her ind på, hvor Orban er blevet sværtet til længe inden valget af globalisterne, som ikke har nogen argumenter, og derfor kun kan bruge tilsværtning

Og Tucker advarer om at globalisterne nu vil øge tilsværtningen både af Elon Musk og Orban

Det sker fra starten til ca 8:40

Fra 8:40 til ca 20:00 fortæller Tucker om et interessant møde sidste år med Orban , hvad Orbans politik er og hvorfor globalisterne hader ham:

Fra 33:05 er der mere om Orban og Ungarn

Prøv at sammenholde, hvad Tucker siger om hvordan Orban/Ungarn og Musk behandles i MSM

Det er spot-on !

2 Kommentarer

  1. Jeg er racist – har jeg fundet ud af.

    Da jeg var yngre blev halvdelen af den musik – jazz, jeg lyttede til, spillet af sorte, og jeg rejste gerne for at lytte til dem. Ikke et sekund tænkte jeg noget negativt om dem. Ingen nåede Henderson og Ellington til sokkeholderne syntes jeg.

    Men nu er jeg blevet racist, og jeg ved ikke hvordan, så når jeg ser på en boksekamp eller anden mand mod mand sport, så holder jeg ubevidst med den med den lyseste hud. Og jeg tror ikke, at der er nogen kur mod det.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.