1 Kommentar

  1. SM er den sundeste filosof i verden. Alt han siger er indlysende logisk og sandt, og alligevel kører de vestlige samfund i stik modsat retning af hans anbefalinger – af al fornuft. Hvad gør vi?

    Jeg har hele mit liv arbejdet med system optimering, og spildt alt for meget af min sparsomme fritid på tumleriet med at opfinde et fungerende styresystem til verdens mennesker, og jeg er nået frem til, at det eneste system der duer, er det mindst mulige – det hvor folk styrer sig selv. Jeg har sagt det før: Alt vi behøver er de 10 bud, med nogle amendments, der sikrer vor ytringsfrihed og ejendomsretten, som vi selvfølgelig har retten til at forsvare med våben.

    Folk vil hyle og skrige ved udsigten til sådan et system, om de mange svage, der vil lide under systemets ondskab, men jeg er 100 % sikker på, at de, der kommer til at lide under et sådant system, er meget få i forhold til de mange millioner, der helt sikkert kommer til at dø under de kommende 100 års borgerkrige med tilhørende nød og elendighed.

    Jeg håber, at alle vil lytte til hans visdomsord, og hvis hans ironi og sarcasme er en pine, så er det dig selv, der skal arbejdes med. God fornøjelse 🙂

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.