Abu Laban i Ekstrabladet bl. a. om Ahmed Akkaris kone

Hvad med Ahmed Akkari – han har også talt om at forlade Danmark?

– Han sagde på et tidspunkt: ’Ikke mere Danmark’. Hvorefter han tog til Libanon. Her færdiggør han næste år sin teologiske uddannelse. Ahmed havde nået grænsen, da han sagde: ’Jeg tager til Libanon, og der bliver jeg’. Sådan opfattede jeg det helt klart.
– Men så kom krigen (mellem Hizbollah og Israel, hvor ca. 5000 blev evakueret fra Libanon, red.). Og under evakueringen fortalte ambassaden ham, at myndighederne i Danmark ville se med milde øjne på en ny ansøgning om opholdstilladelse for hans kone. Sådan har jeg opfattet det.

Ekstrabladet, 8 nov 2006 via Snaphanen

Hvad tænker de på? Med velvillige øjne?

4 Kommentarer

  1. Mærkelige myndigheder, vi har. Nu, synes jeg de myndigheder skulle bede hele familien om velvilligst at forlade Danmark, nu kan de vist fortsætte deres vigtige arbejde i Libanon.

  2. Jeg vil opfordre folk til at skrive til deres folketingsmedlemmer om sagen. Jeg har skrevet. Email-adresserne til folketinget står her på siden.

  3. hodja!!!,først velkommen tilbage fra det kolde og på denne årstid mørke {24/7) nordpol,(jeg spenderede et par år deroppe på thule air base tilbage i 60erne),men tilbage til akkari/kone/børn/abu-laban, uduelige personer,de vil aldrig forlade (honningkrukken),a.k.a. danmark !!!.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.