BH’er og kønshår jager indvandrere væk fra Århus festuge

metroXpress skriver, at mange indvandrere er skræmt væk fra Århus Festuge på grund af årets kvindetema (Womania).

front_03.gifIfølge Multikulturel Forening i Århus er bh’er, der hænges op som udsmykning i gaderne og plakaterne med det kønshårsinspirerede trekantslogo simpelthen mere end de fleste kan kapere.

“Man må huske, at mange indvandrere kommer fra lande, der slet ikke har den samme tradition for åbenhed om køn og seksualitet som Danmark. De føler sig simpelthen krænkede på deres blufærdighed, når de møder sådan noget i det offentlige rum, fordi de opfatter det som noget privat,” siger foreningens formand, Rabih Azad-Ahmad.

Han mener ikke, at indslagene skal fjernes, men “placeres så man selv kan vælge, om man vil opleve dem. Ellers risikerer Århus, at byens indvandrere afskriver festugen permanent.”

metroXpress 7. september 2006

Kommentar: Kan man overhovedet høre noget fra den kant, som ikke indeholder mere eller mindre forblommede trusler? Og er det ikke en hån mod indvandrerne i Århus? Nu hører vi den ene gang efter den anden, at danske Universiteter og uddannelsesinstitutioner fyldes op med udenlandske studenter fra især de andre nordiske lande, jeg tvivler på, at de som indvandrere har noget imod temaet. Hvorfor siger de det ikke som det er: Muslimer i Århus forlanger at temaet for Århus festuge neddæmpes – ellers holder de sig væk. Hvad bliver det næste – føler de sig ikke generet af pølsevogne og øltelte? Eller Århus Domkirke, som ligger lige midt i begivenhederne?

14 Kommentarer

 1. De ville da ikke komme alligevel.
  Jeg mener ikke at have set mange indvandrere af ikke-vestlig oprindelse til festugen de tidligere år.
  Det sker at man støder på en gruppe unge højtråbende drenge, men meget mere ser man ikke til dem.

  Jeg plejer ikke at komme ude ved Bazar Vest, men fremover vil jeg sgu også have noget at skulle have sagt i forbindelse med hvad der foregår derude. Fremover skal der ikke være halal kød, for dyrplageri forarger mig.

 2. De ville da ikke komme alligevel.
  Jeg mener ikke at have set mange indvandrere af ikke-vestlig oprindelse til festugen de tidligere år.
  Det sker at man støder på en gruppe unge højtråbende drenge, men meget mere ser man ikke til dem.

  Jeg plejer ikke at komme ude ved Bazar Vest, men fremover vil jeg sgu også have noget at skulle have sagt i forbindelse med hvad der foregår derude. Fremover skal der ikke være halal kød, for dyrplageri forarger mig.

 3. “at byens indvandrere afskriver festugen permanent”

  Underforstået de muslimske indvandrere holder sig væk. Det kan da ikke blive andet end en berigelse for festugen hvis disse holder sig væk. Tænk på alt det bøvl man derved undgår.

  Iøvrigt en meget rammende kommentar i MetroXpress. Det må ikke lykkedes disse religiøse mørkemænd at skrue tiden tilbage.

 4. jamen,lad os da haenge bh’er samt trekanted koenshaar billeder up overalt i danmark,saa maaske vil alle de uduelige-fanatiker-muslimer forlade danmark,:-)

 5. Min kone og jeg har ikke set så meget og udfordrende kvindeundertøj som i bazaren i Damaskus, og der tog ingen anstød af det, tværtimod.

 6. Hvad er forskellen på at nogle ikke kan tåle at se et tørklæde på et hoved, og andre ikke kan tåle at se sexrelaterede billeder i det offentlige rum? Forskellen er, at de første ikke kan acceptere andres personlige grænser, mens de andre beder om respekt for deres personlige grænser. Og det er de sidste, der er mest loyale overfor dansk tradition.

 7. Hvis du generelt er filtreret fra min blog, så er det et uheld. Der er mange mærkelige muligheder i programmet, som jeg ikke har helt check på. Men du er meget velkommen til at kommentere, så længe du kommenterer konkret på det jeg skriver om, og bruger et sobert sprog. Som du kan se på de kommentarer jeg har stående, så er det meget begrænset, hvad jeg har filtreret fra.

  Angående ovenstående, så er der faktisk noget sexrelateret ved at udstille billeder af kønsbehåring. Men det er klart at det sete afhænger af øjnene der ser. En frisør ser en frisure. En læge ser en bevoksning. Hodja ser muligvis bare en abstrakt trekant…

 8. Jeg ser noget der ligner en græsplæne. Og hvornår har jeg ikke brugt et sobert sprog på din blog? Du har derimod tilladt dig at fremføre noget, der er på grænsen af injurier uden at kunne og ville dokumentere det.
  Og ja jeg bliver sorteret fra hos dig – så sent som igår og så vidt jeg kan se kan du godkende kommentarer, hvis du vil – og det har du ikke gjort – i mit tilfælde.

 9. Jeg har kun fået én kommentar til kommentering fra en anden person for nylig, en peson som jeg ikke tidligere har slettet. Jeg prøver at finde ud af om jeg kan åbne for kommentarer fra dig. Hvis du oplever at jeg skriver noget der ligner injurier, hvordan tror du så at muslimer oplever det du skriver? Jeg tror godt du ved det, og jeg tror også at det er du ret kold overfor.

 10. Jeg skriver ikke injurier, jeg har kilder til alt hvad jeg bringer, hvad du ikke havde til dine påstande. Og jeg tror ikke muslimer gider læse mine skriblerier, som kun et fåtal læser.

 11. Jamen, det er da forståeligt muslimer bliver stødte over den græsplænelignende trekant.

  Tørklædet har bl.a. denne funktion – udover at signalere Rettroenhed – at dette skal dække over kvindes hovedhår, som hos muslimer tolkes som repræsenterende den kvindelige kønsbehårig.

  Alle rettroende, muslimske kvinder skal være barberet bare – på hele kroppen .

  Det er muligvis for sexet at være iført kønsbehåring, benbehåring og armhulebehåring .

  Den kvindelige krop er åbenlyst et mega problem for den muslimske mands adfærd.

  Derfor i Hijab, Nigab eller Sæk med konerne !

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.