DanMarx Radio og deres USA “eksperter” ved man hvor man har

Her til morgen på P1 omtalte ‘P1-morgen’ Texas’s søgsmål i Højesteret mod valghandlingerne i svingstaterne i USA.

‘Eksperten’ Anders Agner sagde mod bedre videne, at Biden var valgt som præsident, resten er kun formaliteter. At Trump og hans tilhængere stadig kæmper, betegnede han som et økonomisk problem, Trumps valgkasse er tom, og det er sådan set kun for at skaffe penge, at Republikanerne fortsætter med ikke at anerkende Biden.

Sådan.

4 Kommentarer

 1. I take out the trash. I don’t take in the trash. Jeg ser ikke fjernsyn siden 2013. Jeg vil ikke have det møg fra DR og TV2 i mit hjem. Desværre får jeg dog nyheder fra bl.a. DR og TV2, men især også fra tyske medier, på min mobil. Mediernes Trump ForstyrelsesSyndrom er helt vild. Og deres spytslikkeri/leflen for Trump-modstandere helt vild. For forhåbentlig at slippe for censur bruger jeg https://parler.com

  • Jeg vil også gerne prøve Parle.
   De skriver godtnok:
   oversat da jeg ikke forstår eng.:
   “”Parler mener, at folk har ret til sikkerhed, privatliv og ytringsfrihed. Alle personlige data holdes fortrolige og sælges aldrig til tredjeparter. Vores koncise retningslinjer for Fællesskabet er baseret på retfærdigt og retfærdigt præcedens og håndhæves af en fællesskabsjury.””

   Her vil jeg bare være sikker på at hvis man overtræder reglerne, får man besked om Hvorfor, og ikke bare udelukkes, (Censur). Jeg kender min ytringsfrihed som er under ansvar.

   EEN GANG CENSUR. så er det slut.

   Bitcute fungerer ikke.! “Der bedes konstant om cover” så det er lort.
   Kan der uploades videoer på Parle.??

   • https://gab.com
    en.wikipedia.org/wiki/Gab_(social_network)
    Sidstnævnte se under Languages:Svenska (hvis man ikke kan engelsk)

    Gab skulle være god. Jeg bruger amerikanske Parler.com (parler (fransk):At tale) til at vide, hvad der foregår. Jeg poster ingenting. Men videoer kan uploades. Grundlægger og administrerende direktør for Parler.com: John Matze (søg på: John).

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.