Denne her er nok ikke med i PET’s liste over racistiske forbrydelser

Fra Groft Sagt i Berlingske idag skrevet af Lars Hedegaard: En forfatter ved navn Boris Planteskaeg anbragte den 18/7 disse bevingede ord på sin hjemmeside under overskriften “FUCK AF PIA DIT FUCKING FASCISTLUDERSVIN”:

“Nu synes DKs kælderfisse nr. 1, at de her mennesker, som netop er vendt hjem fra at få kastet bomber efter sig af zionistsvinene, skal undersøges for bedrageri. (…)Er der nogen af jer andre, der lige gider snigmyrde smatsoen? jeg orker det ikke. Jeg er så træt, så træt. Lov mig blot dette: Lad hende dø langsomt, men skrigende – åh ja, og sørg for at hendes børn ser på imens. På forhånd, tak.” 

Det er Pia Kjærsgaard, der omtales så velformuleret. Og overfor hende kan man åbenbart tillade sig alt. Groft sagt antager at Boris Planteskaeg slipper for PET’s register, fordi Pia Kjærsgaard har den forkerte race. Iøvrigt er et af Pias børn venstreorienteret og ret uenig med sin mor – så vidt jeg ved – så hvorfor skal hun blandes ind i det?

Bemeldte Planteskaeg har ikke haft n***** nok til at lade posteringen stå – her kommer undskyldningen for at fjerne det (han er sikkert blevet politianmeldt):

“Få mange nazier

Min blog har fået en sygdom. Den er blevet inficeret af neonazi-tabere og venstre-orienterede der er angst for at udtale sig. Jeg gider ikke have noget med nogen af dem at gøre. Derfor har jeg slettet et indlæg. Jeg mener stadig hvad jeg skrev. Men indlægget tiltrak tåber af mange facetter.

At opfordre til nogens død kan i den grad være på sin plads. At mene andet er at være et nosseløst menneske der er bange for sine egne emotioner.

Nu må det være nok med den her død-over-snak. Det er blevet meget kedeligt. Hvis nogle af jer neonazi-pikslikkere skriver ind her igen, så blir I ganske enkelt bare slettet, så spar jeres analfabetiske sekunder. Og iøvrigt, dræb jer selv.”

Her er flere indlæg fra kommentarerne til det fjernede indlæg:

Ronnie the Gipper tirsdag, d. 25. jul

Hvorfor fjernede du helt præcist det indlæg ? Var det for farligt for dig, Boris ? Det er jo på grænsen til at være ulovligt eller også så er det ulovligt ? Jeg har i hvert fald sakset hele indlægget, da det er interessant at have……..

Boris Planteskaeg tirsdag, d. 25. jul

@Ronnie: Jeg fjernede det for det første fordi jeg på mit admin-modul kunne se at det tiltrak ret så mange mennesker fra en vis neo-nazi-venlig hjemmeside, der så kom herind og spyede deres ulækre bræk ud over min blog. Jeg vil helst ikke være i nærheden af den slags mennesker. Og for det andet fordi min blog ikke er en politisk debatblog – det burde jeg nok havde tænkt over da jeg postede det, givet, my bat.

Der var intet farligt i det overhovedet. Hvad farligt er der i at blive politianmeldt? Intet. Uh, jeg ryster! Og hvad angår om det var ulovligt eller ej, tar jeg ikke hensyn til – i dette tilfælde vil jeg skide på loven, for den tar fejl.

Så det…

Hvad du har sakset det for må guderne vide. Det må du selv ligge og rode med.

OPDATERING: Urias har en kopi af den originale postering.

6 Kommentarer

 1. Planteskæget giver flot udtryk for niveau og tone på venstrefløjen og hos visse individer i kultureliten.
  Stadig mere afmægtig. Stadig mere skinger.

  De fleste mangler dog lidt i at nå helt op til planteskæg-niveauet. Norske Jostein Gaarder er meget, meget tæt på at nå helt op.
  Gaarder er finere i tonen men mere vulgær og farlig i substansen end kollega planteskæg.

  For “længe, længe” siden sagde de – pas på tonen!
  Men moden skifter som bekendt.

 2. Jeg har det helt fantastisk med at være i stand til at være uenig med både Planteskaeg og Hodja – hvilken fløj er jeg så på?
  I øvrigt kan rascismeparagraffen 266 b ikke fremhæves i dette tilfælde, da føromtalte hovedperson i artiklen angriber en person, der ikke er del af en minoritet. Foruden det tilfælde at Pia ikke angribes på baggrund af “in race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering”.
  Planteskaeg forekommer dog stadig som en rablende idiot i mit hoved.

 3. Jeg er ked af det, men kælderfisse er ikke diskrimination af køn. Nærmere et skældsord. 266 b kommer først på banen når det er selve det at være kvinde, der køres hetz imod. Jeg vil ikke komme med eksempler – mit politisk korrekte sind kan ikke finde på den slags ;-).
  Zionistsvin er mere derhenad og ville formentlig (nu er jeg jo på ingen måde jurist) udløse en dom, men den er ikke rettet mod Pia, og så kan dansk lovgivning ikke gøre så meget. Ytringsfrihedsforkæmpere vil i nogle tilfælde i øvrigt argumentere imod rascismeparagraffen, hvilket ogås er årsagen til at det ikke er alle steder i den vestlige verden man har den. Tror jeg.
  I øvrigt er “i dette tilfælde vil jeg skide på loven, for den tar fejl.” en af de dummeste ting jeg har hørt længe. Den fik jeg et godt og langt grin ud af =)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne her er nok ikke med i PET’s liste over racistiske forbrydelser

Fra Groft Sagt i Berlingske idag skrevet af Lars Hedegaard: En forfatter ved navn Boris Planteskaeg anbragte den 18/7 disse bevingede ord på sin hjemmeside under overskriften “FUCK AF PIA DIT FUCKING FASCISTLUDERSVIN”:

“Nu synes DKs kælderfisse nr. 1, at de her mennesker, som netop er vendt hjem fra at få kastet bomber efter sig af zionistsvinene, skal undersøges for bedrageri. (…)Er der nogen af jer andre, der lige gider snigmyrde smatsoen? jeg orker det ikke. Jeg er så træt, så træt. Lov mig blot dette: Lad hende dø langsomt, men skrigende – åh ja, og sørg for at hendes børn ser på imens. På forhånd, tak.” 

Det er Pia Kjærsgaard, der omtales så velformuleret. Og overfor hende kan man åbenbart tillade sig alt. Groft sagt antager at Boris Planteskaeg slipper for PET’s register, fordi Pia Kjærsgaard har den forkerte race. Iøvrigt er et af Pias børn venstreorienteret og ret uenig med sin mor – så vidt jeg ved – så hvorfor skal hun blandes ind i det?

Bemeldte Planteskaeg har ikke haft n***** nok til at lade posteringen stå – her kommer undskyldningen for at fjerne det (han er sikkert blevet politianmeldt):

“Få mange nazier

Min blog har fået en sygdom. Den er blevet inficeret af neonazi-tabere og venstre-orienterede der er angst for at udtale sig. Jeg gider ikke have noget med nogen af dem at gøre. Derfor har jeg slettet et indlæg. Jeg mener stadig hvad jeg skrev. Men indlægget tiltrak tåber af mange facetter.

At opfordre til nogens død kan i den grad være på sin plads. At mene andet er at være et nosseløst menneske der er bange for sine egne emotioner.

Nu må det være nok med den her død-over-snak. Det er blevet meget kedeligt. Hvis nogle af jer neonazi-pikslikkere skriver ind her igen, så blir I ganske enkelt bare slettet, så spar jeres analfabetiske sekunder. Og iøvrigt, dræb jer selv.”

Her er flere indlæg fra kommentarerne til det fjernede indlæg:

Ronnie the Gipper tirsdag, d. 25. jul

Hvorfor fjernede du helt præcist det indlæg ? Var det for farligt for dig, Boris ? Det er jo på grænsen til at være ulovligt eller også så er det ulovligt ? Jeg har i hvert fald sakset hele indlægget, da det er interessant at have……..

Boris Planteskaeg tirsdag, d. 25. jul

@Ronnie: Jeg fjernede det for det første fordi jeg på mit admin-modul kunne se at det tiltrak ret så mange mennesker fra en vis neo-nazi-venlig hjemmeside, der så kom herind og spyede deres ulækre bræk ud over min blog. Jeg vil helst ikke være i nærheden af den slags mennesker. Og for det andet fordi min blog ikke er en politisk debatblog – det burde jeg nok havde tænkt over da jeg postede det, givet, my bat.

Der var intet farligt i det overhovedet. Hvad farligt er der i at blive politianmeldt? Intet. Uh, jeg ryster! Og hvad angår om det var ulovligt eller ej, tar jeg ikke hensyn til – i dette tilfælde vil jeg skide på loven, for den tar fejl.

Så det…

Hvad du har sakset det for må guderne vide. Det må du selv ligge og rode med.

OPDATERING: Urias har en kopi af den originale postering.

6 Kommentarer

 1. Planteskæget giver flot udtryk for niveau og tone på venstrefløjen og hos visse individer i kultureliten.
  Stadig mere afmægtig. Stadig mere skinger.

  De fleste mangler dog lidt i at nå helt op til planteskæg-niveauet. Norske Jostein Gaarder er meget, meget tæt på at nå helt op.
  Gaarder er finere i tonen men mere vulgær og farlig i substansen end kollega planteskæg.

  For “længe, længe” siden sagde de – pas på tonen!
  Men moden skifter som bekendt.

 2. Jeg har det helt fantastisk med at være i stand til at være uenig med både Planteskaeg og Hodja – hvilken fløj er jeg så på?
  I øvrigt kan rascismeparagraffen 266 b ikke fremhæves i dette tilfælde, da føromtalte hovedperson i artiklen angriber en person, der ikke er del af en minoritet. Foruden det tilfælde at Pia ikke angribes på baggrund af “in race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering”.
  Planteskaeg forekommer dog stadig som en rablende idiot i mit hoved.

 3. Jeg er ked af det, men kælderfisse er ikke diskrimination af køn. Nærmere et skældsord. 266 b kommer først på banen når det er selve det at være kvinde, der køres hetz imod. Jeg vil ikke komme med eksempler – mit politisk korrekte sind kan ikke finde på den slags ;-).
  Zionistsvin er mere derhenad og ville formentlig (nu er jeg jo på ingen måde jurist) udløse en dom, men den er ikke rettet mod Pia, og så kan dansk lovgivning ikke gøre så meget. Ytringsfrihedsforkæmpere vil i nogle tilfælde i øvrigt argumentere imod rascismeparagraffen, hvilket ogås er årsagen til at det ikke er alle steder i den vestlige verden man har den. Tror jeg.
  I øvrigt er “i dette tilfælde vil jeg skide på loven, for den tar fejl.” en af de dummeste ting jeg har hørt længe. Den fik jeg et godt og langt grin ud af =)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.