DDR agerer som mikrofonholder for Amnesty der………………..

DR-P1 bragte imorges et interview med Amnestys talsperson i anledning af en kampagne imod tortur.

Amnesty anvender Ruhal Ahmed, der angiveligt skulle have været udsat for tortur på Guantanamo.

Ahmed går ind for taleban, dødsstraf til pædofile, voldtægtsmænd og mordere. I øvrigt synes han, at det internationale samfund skulle have holdt sig væk fra Eksjugoslavien og Mellemøsten og i stedet acceptere, at muslimer ikke nødvendigvis har lyst til at leve i demokratiske samfund. og han siges at være blevet fotograferet sammen med Osama bin Laden.

Hvad DR og Amnesty ikke oplyser er, at Ahmed er en del af ‘The Tipton Three’:

3 unge mænd der tog fra UK til Pakistan for at deltage i et bryllup. Under brylluppet fik de en stærk trang til at tage til Aghanistan og besøge Osama bin Laden – i filmen ‘The Road to Guantanamo’ påstår de, at det “var fordi afghanerne serverer så gode naan-brød“.

Jeg har skrevet om P1’s behandling af ‘drengene’ og filmen tidligere.

Og denne film har du aldrig hørt om – og du får den nok heller ikke at se på DR.

8 Kommentarer

 1. Helt og aldeles OT.

  Jeg har fået at vide (husker det ikke selv og din søgefunktion godtager ikke mine forslag)at du skulle have en illustration om hvilke symboler man kan få på studenterhuen (mjo nu er der vist noget der dæmrer alligevel)
  Mest fordi jeg afviste min søns påstand om at man kunne få hammer og segl sat på, thi det ville da ryste mig i min grundvold.

  Nå og så til emnet, jamen det undrer mig ikke, der kører også en stor tråd på Urias om det emne,min mening der som her er at lad dem bare udstille sig selv som de politiserende skvat de er, sålænge det bare bliver udblæst hvor ynkelige og foragteligt de opfører sig.

  Kunne man forestille sig at selvsamme ville bruge de islamiske regimer som stolt praler og filmer deres tortur, næ nej så hellere bruge de sædvanlige løgnagtige islamistiske terrorister som vanen tro bliver instrueret i at galpe op om tortur ved mindste berøring (ja også uden berøring)
  Så at den patetiske organisition benytter sig af en klynkende islamist der uden at tøve ville kæmpe mod koalitionen og Afghanerne mod taleban, så efterfølgende vrælende ikke kunne tåle resultatet af den dans HAN og HANS lige SELV havde indladt sig på, ja det er sgu bare ynkeligt, både af kujonjihadisten og Amnnesty

 2. Dødsstraf til pædofile og voldtægtsforbrydere? Det lyder ikke så dårligt. Problemet er nok nærmere at galningen støtter op om en masse andre hovedrystende ting.

  At AI støtter hans slags er helt utilgiveligt…

 3. Man må forestille sig, at pressemødet med Ruhal Ahmed har forløbet på følgende måde:

  Ruhal Ahmed: Kvinder bør ikke vise deres ansigt. Enhver ærbar kvinde bør være indhold i en burka.

  IA: Vi støtter ethvert offer for overgreb.

  Ruhal Ahmed: Jeg støtter Taleban i Afghanistan. Demokrati og menneskerettigheder er noget narreværk.

  IA: Vi støtter ethvert offer for overgreb.

  Ruhal Ahmed: Dødsstraf og stokkeslag bør indføres som straf for forbrydelser og for utroskab.

  IA: Vi støtter ethvert offer for overgreb.

  Ruhal Ahmed: I øvrigt mener jeg, at IA bør nedlægges.

  IA: Æhh, bææ, øhh, åhh!

 4. jamen sikke dog en opfindsomhed fedeberg !

  Nå Hodja nu har jeg set illustrationen, men jeg forstod ikke rigtigt hvad du mente, så jeg prøver lige igen 😉

  Min søn hævdede hårdnakkede at en af hans medstudenter havde hammer og segl på sine hue (sådan forstod jeg det ihvertfald) hvilket jeg benægtede i det jeg ikke kunne forestille mig at man måtte have et symbol på den dødsideologi på sin hue, for efter min mening er der jo så frit slag for tx et hagekors olign.

  Spørgsmålet er som jeg også stillede det på Urias (fordi jeg er ikke højtuddannet, har end ikke en studentereksamen) om man kan få et hammer og segl på sin hue.

  Mine søgeresultater viste kun en studenterdebat hvor der var en der yttrede samme påstand som min søn.

  Så alle jer kloge mennesker derude kan man eller kan man ikke 🙂

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.