En svensker har fået nok

A Swedish man reached the absolute end of what he can take anymore and tells a few truths to Swedish politicians.

The man is the founder of a new political party called Riksdemokraterna.

For more European news without leftist bias visit: www.europeanguardian.com

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=7Q2xP1jei1c]

2 Kommentarer

  1. Der, hvor min farfar kommer fra, er dialekten meget som den vrede herres. Så må jeg være undskyldt, når jeg sommetider brøler ud i den sorte nat på samme måde.

  2. Jeg kan godt li, at det ser ud som om han tager en dyb indånding, lige før han begynder at tale. Han er, som såååååå mange andre, hundrede procent dybt frustreret over befolkningsudskiftningen, og når man så åbner munden, langt om længe? Så tænder man af! Og, nu er jeg bestemt ikke noget geni, men jeg har INGEN problemer med at se spejde ud i fremtiden, og se hvordan befolkninger i Skandinavien på et tidspunkt tænder af.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.