Endnu en ignorant

Endnu en muslimsk ignorant blander sig i debatten i Ugeskrift for Læger om ulykkesfrekvensen i de muslimske lande i ramadanen.

Det drejer sig om en medicinstuderende Helen Latifi, der i Fyens Stiftstidendes debat latterliggør “medie-darlingen”, lektor Helle Lykke Nielsen fra Syddansk Universitet.

Latifi skriver for eksempel:

“En ekspert eller forsker må da nødvendigvis præsentere sin viden ud fra faglig indsigt og fordybelse, men på det sidste har jeg oplevet en snu mellemøst-forsker, som lister på sine lydløse poter fra det ene medie til det andet.”

og

“Jeg har svært ved at forstå, hvordan man som forsker kan pakke uvidenskabelige argumentationer ind i fine ord, som var det cigaretter pakket ind i spiseligt slik og udlægge det som redelig forskning? Jeg spørger, er der dog ikke grænser for, hvem der kan agere som islamekspert uden at have sine videnskabelige argumentationer på plads?
Afkræft mig endelig i det, kære læsere: Er samfundets medier virkelig blevet en skueplads, hvor de, der har den mest skingre stemme, har sandheden om islam klar, serveret på et sølvfad til samfundet?”

og

“Jeg tillader mig at bringe et citat af lektoren, som fik mit latterudbrud svimlende højt op:”

og sidst men ikke mindst prøver den gæve medicinstuderende at spille på sin titel:

“Men som læge in spe kan jeg ikke godtage hendes ræsonnement.”

Desværre for fr. Latifi er den hende, der gør sig selv til grin, og desuden, som de to ungersvende fornylig i Ugeskrift for Læger, at demonstrere, at de i deres iver for at forsvare islam, viser sig at være kejsere uden tøj på. og at de åbenbart ikke fatter en brik af, hvad forskning og videnskab er for noget.

Til lektor Helle Lykke Nielsen vil jeg da bare sige, at det må være dejligt, at være den der ler sidst – og bedst 😀

Og til de medicinstuderende: Som forskere kan I godt bede om at få jeres skolepenge tilbage. Måske var en pizzabar et bedre sted at opholde sig?

21 Kommentarer

 1. Sikken fordommene hobe sig op hos kopisten, den anonyme Hodja fra Pjort, der ikke deler ud af signe egen holdninger, men stjæler med arme og ben fra andre.

 2. Måske skulle Maltesen lærer at stave før han begynder på alt hans ævl. Det der kan man jo ikke tage alvorligt…!

 3. #2,#4 og#5 Men man må dog ha respekt for at vi har et samfund der lader folk med forskellige grader af evner komme ud i beskæftigelse,dvs.lønnet arbejde, istedet for blot at henvise til passiv forsørgelse.

 4. @Als: Hold kæft og luk røven, du er bare en intolerant skiderik, der ikke vil vil stå frem med eget navn.

  @Hodia: Gør du? Der ikke noget videnskabeligt i det indhold, som du bringer her. Det er jo bare de rene kopier. Find dine egne holdninger og skriv om dem.

  @Pluto: Det er, hvad der kan ske, når man ikke lige har sine briller på…

  @Vivia Andersen: Jeg er nu et ganske almindeligt menneske – modsat dem, der deler deres manglende holdninger med den anonyme Hodja…

 5. Maltesen har vist desværre aldrig lært at læse rigtigt hverken indenad eller mellem linjerne. Hjælp ham eventuelt hvis I kan og vil.

 6. Nåja, jeg har åbenbart glemt, at det er jer, der besider den rigtige mening.
  Nu er det ikke ligefrem mig, der besidder en racistisk holdning til mennesker med en anden etnisk/religiøs holdning. Samtidig er det heller ikke mig, der kopierer andres holdninger, som en flok smålige mennesker så bakker hinanden op om.
  I forhold til jer, har jeg dannet min egen mening gemmen mit live, med mit møde med andre mennesker osv.

 7. ->7: “Hold kæft og luk røven, du er bare en intolerant skiderik, der ikke vil vil stå frem med eget navn.”

  Sådan et sprog kan ikke tolereres her på bloggen. Opfør dig!

 8. @ Maltesen
  Debattonen og intelligensniveauet, sådan gnnemsnitligt, må være steget mærkbart host Kristendemokraterne efter at hr. “folketingskandidat” Maltesen forsvandt fra partiet.
  Til gengæld vil du passe fint ind i den for tiden herskende tone i Det radikale Venstres hovedbestyrelse.

 9. @Als: Hvad jeg en dag vil stemme på, afgør jeg selv. Tilgengæld er debattonen og intelligensniveauset steget siden jeg begyndte at give jer ordkamp til stregen. Hvis du ikke bryder det om det, skal du ikke engang opfordre mig til at gå ud og hænge mig. Sådan opfører voksne mennesker heller ikke…

 10. Malte –
  “Debattonen”, skriver du?

  Tja – problemet med dig er, at der er ingen debat – kun tone.

  Da tonen konstant er den samme bliver nogen irriteret, blandt andet mig; som når en pladespiller i gamle dage vedblev at køre rundt i samme rille.
  Dog med den forskel, at man i den situation kunne skrote pladen.
  Forstår du hvad jeg mener?

  Så når og hvis du begynder at opføre dig, som om du har fået en nogenlunde opdragelse, så skal jeg såmænd også behandle dig som et voksent menneske.

 11. Hodja !
  Kan du dog ikke spærre adgangen for den tosse til maltesen, det er den samme sang om og om igen, det er så hvad det er men når manden ikke engang fatter selv de mest basale ting i en debat så er det sgu nærmest synd at udstille ham sådan.

  Og til maltesen (ganske anonymt) hvorfor pisker du ikke bare tilbage på dine egen spøgelsesblog, er det i misundelse over at folk ikke gider læse dine fantastiske “egne meninger” at du føler trang til at kritisere andres ?

  Jeg er glimrende tilfreds med Hodjas blog, og et eller andet sted forstår jeg sagtens hans synspunkter selv ud fra korte kommentarer, at du ikke gør kan da kun være dit problem.

  Så gør os alle en tjeneste og bliv på din egen intetsigende dagbogsligende blog, her er du kun en pestilens, en TROLL i ordets fulde betydning.

  Og det mest sørgelige er næsten at du er til grin med dine skingre beskyldninger og elendige argumentation, så dette skal næsten mest ses som et “venligt” prej til dig.

  Ang anonymiteten, ved vi begge jo godt hvem det er der bruger chikane og vold over for sine modstandere ikke sandt, endnu en sag som venstrefløjen stort set har monopol på, derfor giver jeg ærligt talt intet for dine stikpiller.

  Men skulle billedet mod forventning en eller anden dag vende sig så du bliver nødt til at iføre dig anonymitetens tunge maske, vil jeg spørge dig om hvorfor du ikke sætter liv førlighed, job og karriere på spil, ved at tone rent flag !

  Den dag forstår du måske, men da højrefløjen ikke bekender sig til vold kommer du nok aldrig til at opleve det åg vi andre dagligt lever under.

 12. @Als: Modsat dig og dine medløbere har jeg fået en opdragelse og derfor har muligheden for at se tingene i et nogen lunde nuanceret lys.

  Whodare: Nu er du vist ikke klar over hvor mange læsere jeg har. Så derfor gider jeg ikke diskutere med dig længere. Den anonyme Hodja skriver overhovedet ikke sine egne holdninger på sin egen ‘blog’. Om du regner mig for en pestilens, er jeg fløjtende ligegad med. Det er dig og dine medløbere ude på højrefløjen, som står bag volden, hvilket er et historisk faktum som jeg ikke gider at spilde min tid på.

 13. Ja sat over for så blændende sublim og intelligent debat teknik må vi sorte svin på højrefløjen jo simpelthen strække våben.Her er en ny lysende stjerne på det politiske firmament.
  Venlig hilsen
  PB

 14. ->16: “så er det sgu nærmest synd at udstille ham sådan”

  Det skulle netop være det eneste argument for censur her. Ellers kan man jo lade være med at diskutere med manden.

 15. Hvad med at henvende jer til mig i stedet for at omtale mig? Er man så bange for mig på den ydre højrefløj, at bangebuksene derude foretrækker at omtale mig i 3. person ental frem for en direkte henvendelse fordi mine argumenter er holdbare frem for kopistens?

8 Trackbacks / Pingbacks

 1. Ramadanen truer « Hodjanernes Blog
 2. Så er ramadanen over os « Hodjanernes Blog
 3. Så er ramadanen atter over os « Hodjanernes Blog
 4. Ramadanen truer igen | Hodjanernes Blog
 5. Ramadan igen igen | Hodjanernes Blog
 6. Så er ramadanen over os igen | Hodjanernes Blog
 7. Søren Krarup har opbakning i sit parti | Hodjanernes Blog
 8. Velintegrerede muslimske akademikere | Hodjanernes Blog

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.