8 Kommentarer

 1. Sagen er ret frastødende. Det er en art berufsverbot, der har ramt manden. Humanitærpopulisterne bruger ikke humanisme, når det ikke passer til deres politiske overbevisning. Så får man kniven. Og Nyborg blev jo sparket ud på det mest sjofle…

 2. Hmm.. jeg bryder mig ikke om resultatet af denne forskning…
  Men, at gå efter manden og ikke bolden, det ikke ok.
  De politiske korrekte, må lære, at forholde sig til tingene, og ikke deres eget ego “hvor er jeg god” ingen skal sige noget ondt om hinanden, vi lever ALTSÅ i et globalt slikke røv ingen menings samfund !!
  Fint, jeg er blond, dum, AND HAVE MORE FUN 😉

  PS Hodja, da jeg ønsker, at gøre noget ved det dårlige forsknings resultat, så tror jeg, at jeg kan lære nget af overafbillede intelligente mandsperson, så send mig venligst E-mailèn på den overoverkloge mand. Tror vi begge kan få et godt udbytte !!

 3. Hmm.. jeg bryder mig ikke om resultatet af denne forskning…
  Men, at gå efter manden og ikke bolden, det ikke ok.
  De politiske korrekte, må lære, at forholde sig til tingene, og ikke deres eget ego “hvor er jeg god” ingen skal sige noget ondt om hinanden, vi lever ALTSÅ i et globalt slikke røv ingen menings samfund !!
  Fint, jeg er blond, dum, AND HAVE MORE FUN 😉

  PS Hodja, da jeg ønsker, at gøre noget ved det dårlige forsknings resultat, så tror jeg, at jeg kan lære nget af overafbillede intelligente mandsperson, så send mig venligst E-mailèn på den overoverkloge mand. Tror vi begge kan få et godt udbytte !!

 4. li (som i liderlig) må lære at leve med at hun er en dum blondine. Moderate Mandschauvinister holder atter fest på HansSide, Jubiii!

 5. Så vidt jeg har forstået, har UVVU frikendt H.N. gor fusk, snyd og villedning, mens Århus Universitets Praksisudvalg kritiserede ham for ikke at ville dokumentere sin forskning og dermed sine påstande således at påstanden om forskellen i mænds og kvinders intelligens i lang tid hængte i luften uden dokumentation – og dermed uden at man kunne få en videnskabeligt baseret diskussion. Da H.N. må have haft en forestilling om at hans (dokumenterbare, men reelt udokumenterede) udtalelser ville være kontroversielle, er han måske en lillebittesmule selv ude om det?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.