EUSSR har betalt nogle venstreorienterede ‘forskere’ for at lave en rapport om ‘den ekstreme højrefløjs brug af humor’

Rapporten er her.

Her er en herlig kommentar til rapporten, hvor jeg fandt videoen.

3 Kommentarer

  • Så har Tubens algoritmer igen været på spil. PJW dukker ikke op i mit feed længere, selvom de står til at alt skal dukke op. Det samme gælder i øvrigt for Felix Rex/Black Pigeon Speaks og Sargon of Akkad.

   Ret frustrerende at man hele tiden selv skal holde øje med dem og BitChute og Rumble er ikke gode alternativer, da de ikke har en Android TV-app.

 1. Født gammel som jeg er, lavede jeg en af de her ovale nationalitets stickere, som vi ved lov skulle have bag på vore biler.

  Så jeg kransede “DK” med et antal symboler, der skulle symbolisere de lande der allerede var i det totalitære sammenrend. Så jeg brugte “Hammer og Segl”, “Hagekors”, “dødningehoveder”, og hvad jeg ellers kunne finde på. Alt i grafik selvfølgelig.

  Jeg var vældig stolt over resultatet, så selvfølgtelig blev det klæbet fast på indersiden af bagruden. Da jeg efter et par dage skulle hjem fra arbejde – bilen stod parkeret nede på vejen – havde en eller anden idiot brækket sig ud over bagruden, bagklappen og skærmen.

  Jeg kørte stolt hjem, glad for at jeg kunne vække så “dybe” følelser. Selvfølgelig blev den i bagruden, til bilen blev skrottet.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.