Gamle i bedre humør end unge

De ældre har mindre angst, depression og hyppig hovedpine end de unge, og pensionisterne får heller ikke så ofte svære sindslidelser.

Mere på DR

Ja det tror da pokker. De skal ikke leve ret meget længere med den tiltagende dhimmitude og islamisme, nej de skal bare brænde 68’er generationens værdier af på sig selv uden at tænke på, hvad de har påført de kommende generationer i deres narcissistiske egoisme.

1 Kommentar

  1. Jeg bliver inden længe 75, jeg har det godt, får ikke angstanfald og den slags, og jo, jeg er for det meste ret glad, men jeg er sandelig også bekymret. Selv om jeg nok ikke lever så længe (heldigvis) at jeg kan opleve at mit land og min kultur – alt det jeg holder af – bliver overtaget og ødelagt af islamismen, er det forstemmende og uhyggeligt at tænke på det, der vil kunne overgå mine børn og børnebørn. Nej, at vi er gamle, er ikke ensbetydende med, at vi er ligeglade/lalleglade.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.