Har du hørt om/ set artikler/videoer om “Ivermectin” mod den kinesiske virus ?

Jeg har i hvert fald ikke læst om det i aviser eller set det i MSM. Jeg gætter på at det har du heller ikke …

Her er en særdeles interessant artikel og video om Ivermectin

I Argentina har man givet Ivermectin forebyggende til 800 sundhedsansatte

Resultat: INGEN af den fik den kinesiske virus !

Blandt 400 sundhedsansatte, der IKKE fik Ivermectin, fik 58% den kinesiske virus !

Her er et klip fra wikipedia

Taget herfra

Hvis det er korrekt at 800 argentinske sundhedsarbejdere undgik at blive smittet med den kinesiske virus – og det har vi jo ingen grnd til at betvivle – så vil det da være meget smartere at give det til danske sundhedsarbejdere og udsatte grupper end at vaccinere dem ?

5 Kommentarer

 1. Kære Hodja, det må gå lidt stærkt i denne juletid. Det er ikke så længe siden I havde Ivermectin oppe, og jeg læste og hørte om det. I Danmark sælges Ivermectin i form af et middel mod fnat, Scatol hedder midlet; man skal have det på recept, og prisen for fire piller mener jeg lå på lidt over 400 kr.

 2. Hej Ino
  jeg har skam set at det bruges mod fnat – det står der jo også i klippet fra wikipedia 🙂

  Men jeg har aldrig læst/set eller hørt at det kan bruges mod den kinesiske virus før

  Har du hørt/læst/set det ?

  med venlige hilsner
  TrumfEs

  • Hej Ino

   jeg søgte faktisk på hodja efter ivermectin inden jeg skrev og fandt ikke noget
   Men jeg søgte ikke efter scatol ( som heller ikke findes ved søgning på hodja)

   Tak for linket, det var undsluppet min opmærksomhed 🙂
   mvh TrumfEs

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.