Hospitalslægens dagbog

Før jeg startede med at arbejde på dette sygehus var det mit indtryk at en stuegang bestod af en læge en sygeplejerske (og patienten selvfølgelig). Nu er der bare sådan at vi mangler sygeplejersker på afdelingen.

Det betyder at jeg må traske rundt med stuegangsvognen alene. Det gør faktisk mit arbejde meget lettere. Det betyder f.eks at jeg ikke får at vide at en patient har kastet op i løbet af natten og har haft ond i maven. Hvis de ser nogenlunde friske ud og ikke selv fortæller noget kan jeg jo så udskrive dem med god samvittighed. Så kan det jo være at fru hansen bliver genindlagt nogle dage senere men det er jo kun godt, for så får sygehuset en ny DRG takst= penge i kasssen.

Læs om nogle af de utrolige ting der foregår på landets sygehuse på Hospitalslægens Dagbog

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.