3 Kommentarer

 1. Jeg har skrevet til Venstre og spurgt om det er korrekt opfattet, at jeg som afskyr muhamedanismen og dens voldsregime, ikke mindst på baggrund at fangebefrielsen i Slagelse, bør flytte ud af landet i tide, inden jeg bliver anholdt, lagt i håndjern og smidt ud af landet.
  Jeg er godt klar over, at Venstre p.t. ikke har den magt, men det kan de måske få igen. Det er sgu lige før, at jeg får større tillid til Skrigeskinken. Venstre er i min opfattelse at sammenligne på helt samme linie som de usle radigale.
  Jeg er spændt på, om jeg får svar. Får jeg det ikke må jeg spørge mig for i en større kreds.

  • Hej Knud, jeg tror ikke du får svar. Jeg skrev selv til Venstre inden Lars Landsforræder underskrev marakesh aftalen. Der var intet svar.
   Men vi håber ✌️
   For Danmark.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.